Agilityn etävalmennus japaninpystykorville

Suomen Japaninpystykorvayhdistys ry järjestää agilityn etävalmennuksen japaninpystykorville kesällä 2021!

Ajankohta
Etävalmennus alkaa 1.6.2021 ja päättyy 31.7.2021.


Sisältö
Etävalmennus on tarkoitettu nuorille (yli 9kk täyttäneille) sekä aloitteleville koirakoille, mutta miksei myös palkkaamiseen ja itsenäiseen suorittamiseen tukea kaipaaville koirakoille. Suljetussa ryhmässä osallistujille annetaan viikottain tehtäviä, minkä mukaan osallistujat toimittaa videoita suoritteistaan ja saavat kirjallista palautetta ja korjauskehotuksia suoritteistaan.

Etävalmennukseen mahtuu 10 koirakkoa. Etusijalla yhdistyksen jäsenet.

Mitä tarvitset osallistuaksesi valmennukseen?

Etävalmennus järjestetään Facebook-ryhmässä. Etävalmennuksessa tarvitaan 2 hyppyä (ja putki, jos sellaista on mahdollista saada käyttöön). Hyppyjen ulkonäöllä ei ole väliä, kunhan niiden korkeutta on mahdollista säätää. Mieluusti 5cm ylöspäin. Vaihtoehtoisesti nuorille koirille sopii halkaisijaltaan n. 10cm levyinen muoviputki puolitettuna eli ns. bumper, jopa suositeltavampaa kuin rima. Hypyt voivat siis olla esimerkiksi tötteröihin kiinnitettävät tai jonkinlaiset kotiaskarteluhypyt. Putki voi olla maahan asennettava putki, jos sellaiseen haluaa satsata. Kunhan putki pysyy paikallaan. Pärjää kuitenkin ilmankin putkea.
Osalla viikoista käsitellään irtoamista, palkkaamista ym. agilitya tukevia taitoja.


Kouluttajana Jenny Rautiainen.

Hinta
Valmennus on yhdistyksen jäsenille 20 euroa ja ulkopuolisille 40 euroa.
Koulutus on tarkoitettu japaninpystykorville.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE
Etävalmennuksen osalta ohjaajat antavat kouluttajalle vastuuvapauden mahdollisista tapaturmista ja loukkaantumisista, sillä etävalmennuksessa kouluttaja näkee vain videoilla tapahtuvat asiat. On siis tärkeää tehdä tarpeeksi matalilla esteillä sekä turvallisessa ympäristössä ja pitävällä alustalla. Etävalmennuksessa ohjeistetaan myös koiran lämmittelystä ja jäähdyttelystä, mihin on tärkeää keskittyä myös etävalmennuksen aikana.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen valmennukseen päättyy 13.5.2021. Ilmottaudu mukaan tästä!