Harrastuspäivä Pieksämäellä 5.3.2023

Tervetuloa Suomen Japaninpystykorvayhdistys ry:n harrastuspäivään Pieksämäelle sunnuntaina 5.3.2023!

Yhteinen treenipäivä toteutetaan Pieksämäellä Touhutassujen lämpimässä hallissa.
Treenilajeina agility, rallytoko ja nuorille junior handler.

Osallistua saa 1-2 lajiin per koirakko.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki japaninpystykorvat ja myös muut koirat ihmisineen ikään ja lähtötasoon katsomatta. Kouluttajina toimivat Jenny Rautiainen ja Salla Nuutinen.

Tapahtuman osallistumismaksu on Suomen Japaninpystykorva ry:n jäsenille 10 € / koirakko (sis. koiran ja ohjaajan) ja ei-jäsen japaninpystykorville 15 € / koirakko. Jos vapaita paikkoja jää, muun rotuisille ei-jäsenille paikat 20 € / koirakko.


Mukana tulevilta muilta vierailijoilta ja kuunteluoppilailta peritään 5 € maksu. Nämä maksut sisältävät tapahtuman tarjoilut (kahvi/tee/mehu ja suolainen ja makea tarjottava) ja treenimaksun.Hallilla on mahdollisuus myös omien eväiden lämmittämiseen sekä pieni lasten puuhanurkkaus. Juoksuiset nartut saavat treenata hallilla juoksuhousut jalassa, mutta joutuvat odotella omaa vuoroaan autossa.

Ilmoittautumiset Salla Nuutiselle osoitteeseen salla.nuutinen@mikkeli.fi .

Osallistuessasi kerro, mitä lajia haluaisit treenata, sekä mikäli sinulla on erityistoiveita. Kerro myös taitotasostanne ja mikäli sinulla on ruoka-ainerajoitteita. Maksuohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 19.2.2023.

Tervetuloa mukaan!