Japaninpystykorvien harrastuspäivä
su 2.4.2023 Lohjalla

Lämpimästi tervetuloa japaninpystykorvien iloiseen harrastustapahtumaan Lohjalle 2.4.2023 klo 12–15!


Jäsentemme ideoimassa ja järjestämässä tapahtumassa pääsette matalalla kynnyksellä tutustumaan eri koiraharrastuslajeihin tai halutessanne näyttämään jo edistyneempiä koirakkotaitojanne muille.

Kokoontumispaikkana on Lohjalla sijaitseva Dogheal Spa & Wellnes, jonka tiloissa järjestetään lajiesittely- ja omatoimikokeilupisteet rally-tokolle, hoopersille, agilitylle, koirajumpalle/-tanssille, näyttelyharjoittelulle ja koirauinnille.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki japaninpystykorvat ihmisineen ikään ja lähtötasoon katsomatta. Käytössä on myös kokoustila kahvittelua ja vapaata seurustelua varten.

Tapahtuman osallistumismaksu on Suomen Japaninpystykorva ry:n jäsenille 10 € / koirakko (sis. koiran ja ohjaajan) ja ei-jäsenille 15 € / koirakko. Mukana tulevilta muilta vierailijoilta perittävä maksu on 5 € / hlö. Nämä maksut sisältävät tapahtuman tarjoilut (kahvi/tee/mehu ja suolainen ja makea tarjottava) sekä toimintapisteille osallistumisen treenihallissa. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä Japaninpystykorvayhdistyksen tilille ilmoittautumislomakkeen ohjeiden mukaisesti.

Koirauimalan tutustumisuintiin osallistuvilta veloitetaan erikseen 15 € / 15 min / koira sisältäen uittajan altaalla sekä föönin ja pyyhkeen lainauksen. Uintimaksu maksetaan paikan päällä palveluntarjoajalle. Uittajan avustamana myös ensi kertaa koirauimalaan tulevia koiria kannustetaan rohkeasti osallistumaan. Uimaan mahtuu vain rajallinen määrä koiria, joten uintipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Uintiin ilmoittaudutaan samalla lomakkeella kuin tapahtumapäivään.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella 19.3.2023 mennessä.