Japaninpystykorvien harrastusviikonloppu Jyväskylässä 11.-12.11.2017

Rally-tokon rotumestaruuskilpailut Jyväskylässä 11.11.

Vuoden 2017 rally-tokon rotumestaruuskilpailut järjestetään Jyväskylässä 11.11. Tuomariksi on tässä vaiheessa lupautunut japaninpystykorvien rotumestaruuskilpailuihin Tytti Lintenhofer. Jyväskylän Agility Teamin kisat ovat 2:n tuomarin kilpailut, joten rotumestaruuskilpailujen jälkeen on mahdollista kisata myös toisessa kilpailussa.

Jyväskylän Agility Team järjestää kahden tuomarin kilpailut Jyväskylässä JAT-tila -hallissa. Kisassa 1 kisataan japaninpystykorvien rotumestaruuksista ja tuomariksi saapuu Tytti Lintenhofer. Kisan 2 tuomariksi saapuu Fiia-Maria Kivioja. Kumpikin kisa on 60 koirakolle rajattuja. Kisa 1:ssä on etusija jattilaisilla ja japaninpystykorvilla, kisassa 2 on etusija jattilaisilla, mutta japseilla on mahdollisuus kisata rotumestaruuskisojen jälkeen vielä toisessakin kisassa. Osallistumismaksu on 20e jattilaisilta ja 25e muilta / kilpailu.

Koulutuspäivä Jyväskylässä 12.11.

Suomen Japaninpystykorvayhdistys järjestää koulutuspäivän Jyväskylässä 12.11.2017. Edellisenä päivänä 11.11. kisataan rally-tokon rotumestaruuksista Jyväskylän Agility Teamin järjestämissä kahden tuomarin kisoissa. Majoitusasioihin liittyen voit ottaa yhteyttä joko jenny.rautiainen@hotmail.com tai anna.k.savolainen@gmail.com. Ajatuksena olisi käydä Jyväskylässä majoittuvien kanssa omakustanteisella illallisella.

Koulutuspäivä järjestetään lämpimässä Haukkuvaaran hallissa. Koulutuspäivänä yhdistys tarjoaa koulutusta sekä agilityyn että rally-tokoon ja päivän päätteeksi tehdään koirille kevyt lihashuolto.

Rally-tokokoulutus jaetaan kahteen ryhmään; kilpaileviin, joita kouluttamaan saapuu Fiia-Maria Kivioja sekä alkeista mölleihin, joita kouluttaa Tina Ehnström-Backas ja Anna Savolainen. Kummassakin ryhmässä koirakot saavat yksilönä koulutusta kukin oman tasonsa mukaan.

Agilityn osalta jaetaan ryhmät; rataa suorittaviin, joita kouluttamaan saapuu Reetta Kangaslampi ja alkeista jatko-tason koirakoihin, joita kouluttaa Salla-Maria Aarnio ja Jenny Rautiainen.

Kummankin lajin koulutuksiin voi osallistua, vaikka ei olisi ikinä kuullut lajeista ja myös pennut ovat tervetulleita! Jokainen koirakko saa tasonsa mukaista yksilöityä koulutusta ja opastusta lajin pariin.

Osallistumismaksu japaninpystykorville on 10e / koirakko ja koirakon osallistuessa kumpaankin lajiin (agilityyn ja rally-tokoon) on hinta yhteensä 15e koirakolta. Myös yhdistyksen jäsenten muun rotuisten koirien on mahdollista osallistua koulutukseen samalla hinnalla.

Koska kyseinen päivä on isänpäivä, saavat kaikki miehet osallistua koiransa kanssa puoleen hintaan.

Osallistumismaksuun sisältyy lounas, päivän päätteeksi tapahtuva lihashuolto-opastus ja osallistumisoikeus päivän puolessa välissä järjestettävään leikkimieliseen kilpailuun nimeltä ”houkutusten Highway”, luvassa palkintoja! Yhdistyksen tarjoaman lounasruuan lisäksi päivän tarjoiluihin voi osallistujat osallistua nyyttärimeiningillä, jolloin jokainen osallistuja voi tuoda pientä purtavaa tai juotavaa koulutuspäivään.

Ilmoittautuminen koulutukseen 26.10.2017 mennessä! Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä tilille FI24 4456 1720 0408 30, viitteellä 7003. Osallistumismaksua ei kuitenkaan palauteta peruutuksen sattuessa. Juoksunartut voivat osallitua juoksupöksyissä tässä hallissa. Ilmoittautumiset ja kyselyt jenny.rautiainen@hotmail.com