Tervetuloa vuoden 2020 japsileirille Lempäälään!

TIEDOTE

Japsileiri on peruttu kesältä 2020!

Vallitsevassa COVID-19-tautitilanteessa kesän tapahtumien järjestäminen on edelleen kovin epävarmaa. Suomen Kennelliitto on suositellut tapahtumien perumista tai siirtämistä.
Tästä syystä myös Japsi ry:n kesäleiri perutaan.

Nähdään kesäleirin merkeissä kesällä 2021!

Tervetuloa japsileirille 5.-7.6.2020 Lempäälään Tampereen kupeeseen!


Yhdistys järjestää kaikille japsiharrastajille suunnatun kesäleirin tänä vuonna Kelhon kyläkoulun pihapiirissä Lempäälässä. Leirillä majoitutaan koulun luokissa. Koululla on yhteiskäytössä sisävessat ja suihkutilat sekä keittiö.

Ohjelmat toteutetaan pääasiassa ulkona. Leiri-ohjelma sisältää tutustumista erilaisiin harrastuslajeihin sekä vietämme aikaa rennosti yhdessä rupatellen, lenkkeillen, uiden ja kokemuksia vaihtaen. Sinun tai koirasi osaamistasolla ei ole väliä, kaikki mahtuvat joukkoon ja harjoitusryhmät jaetaan osaamisen mukaan, joten kaikki rohkeasti mukaan!

Edellisinä vuosina leirillä on ollut aina iloinen ja kannustava ilmapiiri, siellä on kiva tutustua japsiväkeen ja mahdollisuus saada uusia kavereita. Ilmoittautumisen ohessa voit ehdottaa asiaa/lajia, jota haluaisit leirillä kokea tai josta oppia lisää.


Japsileiri 2020

Ajankohta: 5.-7.6.2020

Paikka: Kelhon kyläkoulu, Lempäälä

Aikataulu: Leiri alkaa perjantaina klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina klo 14.30. Jos et pysty osallistumaan koko viikonloppuun, voit osallistua myös yksittäiseen päivään!

Ilmoittautuminen: Ilmoittautumiset sähköpostitse bellagodivas@gmail.com viimeistään ma 18.5.2020. Ilmoittautuessasi kerro oma nimesi, ikäsi, ruoka-aineallergiasi, yhteystietosi (myös sähköpostiosoitteesi), koirasi nimi, ikä ja sukupuoli sekä harrastustausta koirasi kanssa. Ilmoita myös, jos on jotakin muuta huomioitavaa, mitä leirin vetäjien olisi hyvä tietää sinusta tai koirastasi.

Hinta: Leirin hinta on 55€/2 vrk. Alle 10-vuotiailta lapsilta, jotka eivät osallistu koulutukseen, maksu on 25€/2vrk. Hintaan kuuluu majoitus, koulutukset ja muu leiriohjelma, ruokailut ja tapahtumavakuutus. Päiväleiriläisen hinta on 25e/hlö/pv (sis. koulutukset ja ruoat). Leirin varausmaksu 25€/vkl tai 15e/pv (ei palauteta) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä yhdistyksen tilille: Huittisten SP FI24 4456 1720 0408 30. Viitenumero on 1258. Loppumaksu leiristä maksetaan ennen leirille saapumista ennakkoon tilille (ota kuitti mukaan leirille).

Tiedustelut: Heidi Haromo 040-8290163 (parhaiten saa kiinni iltaisin tai tekstiviestillä/Whats Appilla) tai sähköpostitse bellagodivas@gmail.com.

Mikäli leirin järjestelyissä tapahtuu muutoksia, ilmoitamme niistä leirikirjeessä. Lähetämme leirikirjeen n. 1,5 viikkoa ennen leiriä. Kirjeessä tarkemmat saapumisohjeet ja tietoa leirin ohjelmasta sekä tarkemmista aikatauluista.

Lämpimästi tervetuloa japsileireilemään vaikka koko perheen voimin!