Kesäpäivälle 2020 etsitään innokasta järjestäjää!

Kuvateksti

Innostaisiko sinua olla aktiivisemmin mukana yhdistystoiminnassa? Kesäpäivien järjestäminen on helppo tapa osallistua yhdistyksen toimintaan - samalla pääset tapaamaan liudan muita japsiharrastajia huiskuineen.

Yhdistys etsii nyt vuoden 2020 kesäpäiville innokasta järjestäjää!

Kesäpäivät ovat rento, vapaamuotoinen yhteenkokoontuminen, jossa pääpaino on iloisella jutustelulla uusien ja vanhojen ihmis- ja koiratuttujen kanssa kahvitelle. Pientä aktiviteettia voi päivään halutessaan järjestää, esimerkiksi leikkimielinen nakinsyöntikisa on monena vuonna ollut niin omistajien kuin koirienkin mieleen. Kesäpäivät on järjestetty useimmiten ulkosalla, esimerkiksi harrastajien mökeillä tai alueen retkeilypaikoilla. Paikan ja ajankohdan saa kesäpäivien kulloinenkin järjestäjä päättää, ja tarvittaessa päivän suunnitteluun saa apua yhdistyksen toimijoilta.

Virisikö sinulle heti ajatus kivasta paikasta ja puuhasta japsiporukalle? Kesäpäivien järjestämisestä kiinnostuneet voivat laittaa viestiä yhdistyksen puheenjohtajalle Eveliinalle osoitteeseen puheenjohtaja @ japaninpystykorva.fi (poista välilyönnit) - voit hyvin järjestää kesäpäivät yhdessä vaikka kaverin kanssa!