KOKOUSKUTSU

Ylimääräinen yhdistyskokous 13.9.2022 klo 18.00

Suomen Japaninpystykorvayhdistys järjestää ylimääräisen yhdistyskokouksen uuden jalostuksen tavoite ohjelman (JTO) hyväksymiseksi. Yhdistyksen varsinaisessa vuosikokouksessa on hyväksytty jalostuksen tavoiteohjelma, johon Suomen Kennelliitto on halunnut joitakin uusia lisäyksiä sekä joitain muokkauksia. Ylimääräisessä yhdiatyskokouksessa esitetään hyväksyttäväksi vuosikokouksen jälkeen JTO:hon tehdyt lisäykset ja muutokset. Jalostustoimikunta on koonnut listauksen käsiteltävistä lisäyksistä ja muutoksista ja voit lukea JTO:n uusimman version täältä.


Suomen Japaninkorvayhdistys ry:n ylimääräinen yhdistyskokous

Aika 13.9.2022 klo 18:00
Valtakirjojen tarkastus 17:55

Etäkokouksen kutsulinkki (Zoom)
Meeting ID: 812 4305 3916
Passcode: 13092022

ESITYSLISTA:
1§ Kokouksen avaus
2§ Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, kahden pöytäkirjantarkastajan sekä
kahden ääntenlaskijan valinta
3§ Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
4§ Työjärjestyksen hyväksyminen
5§ Uuden jalostuksen tavoiteohjelman hyväksyminen
6§ Muut asiat
7§ Kokouksen päätös


ETÄKOKOUSOHJEITA YLIMÄÄRÄISTÄ YHDISTYSKOKOUSTA VARTEN

Miten voit osallistua yhdistyskokoukseen etäyhteydellä?
Kokouksen etäyhteys toteutetaan Zoomissa, joka on Skypen kaltainen videopuhelupalvelu. Videon käyttäminen kokouksessa ei ole pakollista, tärkeintä on, että äänesi kuuluu tarvittaessa ja pystyt seuraamaan kokouksen kulkua.
Zoom toimii tietokoneella, puhelimella ja tabletilla. Zoom toimii myös internetselaimella, mutta suosittelemme lataamaan laitteellesi Zoom-sovelluksen, sillä sen käyttö on kaikista sujuvinta. Löydät Zoomin App Storesta sekä Microsoft Storesta kirjoittamalla hakukenttään ”Zoom”, jolloin se ehdottaa sinulle Zoom-sovellusta jossa on sinivalkoinen kuvake. Lataa sovellus laitteellesi valmiiksi ennen kokousta.

Kokoukseen osallistuminen ei vaadi Zoom-käyttäjätunnusta, vaan voit liittyä kokoukseen joko alla olevalla linkillä tai klikkaamalla sovelluksesta painiketta ”Join” ja kirjoittamalla Meeting ID -kohtaan koodin 640 9882 6187.

Linkki Zoom-kokoukseen (Meeting ID: 812 4305 3916, Passcode: 1309202)

Videokokoukseen voi liittyä jo ennen varsinaisen kokouksen alkua, joten voit testata kamerasi ja mikkisi toimivuuden jo hyvissä ajoin.


Mikäli olet epävarma Zoomin kanssa tai haluat testata videopuhelun käyttämistä ennenkokousta, ole yhteydessä yhdistyksen puheenjohtajaan (Eveliina Scharin).


Mitä jos sinulla on valtakirjoja tai haluat valtuuttaa jonkun käyttämään ääntäsi kokouksessa?
Yhdistyksen jäsenen on mahdollista valtuuttaa toinen henkilö käyttämään hänen ääntään vuosikokouksessa. Tässä tilanteessa kokoukseen osallistuja tarvitsee ko. yhdistyksen jäseneltä valtakirjan, josta ilmenee seuraavat asiat:
● Kuka valtuuttaa ja kenet
● Missä tilanteessa ääntä saa käyttää (Suomen Japaninpystykorvayhdistyksen ylimääräisessä yhdistyskokouksessa 13.9.2022)
● Valtuuttajan (yhdistyksen jäsenen) allekirjoitus ja nimenselvennys
● Paikka ja aika milloin valtakirja on tehty ja allekirjoitettu

Valtakirja voi siis olla niinkin simppeli, kuin:
Minä, Maija Meikäläinen, valtuutan Matti Meikäläisen käyttämään ääntäni Suomen Japaninpystykorvayhdistyksen ylimääräisessä yhdistyskokouksessa 13.9.2022.
Helsingissä 23.8.2022
Maijan allekirjoitus
Maijan nimenselvennös

Valtakirjat tulee toimittaa kokouksen puheenjohtajalle ennen kokouksen alkua. Yhdistyksen puheenjohtaja tarkastaa valtakirjat juuri ennen kokouksen avaamista, joten mahdolliset valtakirjat tulee olla toimitettuna viimeistään 13.9.2022 klo 17:55.

Huomaathan, että yksi kokouksessa läsnä oleva jäsen voi edustaa valtakirjalla korkeintaan kahta muuta yhdistyksen jäsentä.

Valtakirjan voi toimittaa sähköisesti tai perinteisellä postilla.

Sähköisesti toimitettavat valtakirjat:
1. Tee normaali paperinen valtakirja
2. Skannaa tai kuvaa allekirjoitettu valtakirja
3. Toimita skannaus tai kuva yhdistyksen puheenjohtajalle viimeistään 13.9.2022 klo 17:55

Sähköpostilla lähetettävät valtakirjat osoitteeseen: puheenjohtaja@japaninpystykorva.fi
Viestillä lähetettävät valtakirjat puhelinnumeroon: 040 910 7717 (myös WhatsApp käy)

Postitse toimitettavat valtakirjat:
1. Tee normaali paperinen valtakirja
2. Postita allekirjoitettu valtakirja hyvissä ajoin yhdistyksen puheenjohtajalle, jotta se on varmasti perillä viimeistään 13.9.2022 klo 17:55 (huomioi, että kirjepostissa saattaa mennä useita arkipäiviä ja joskus posti jaetaan vasta illalla).

Postitse lähetettävät valtakirjat osoitteeseen: Eveliina Scharin, Länsikatu 32a A 11, 80100 JOENSUU

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää kokousjärjestelyihin liittyen, kysy asiasta rohkeasti yhdistyksen puheenjohtajalta!
Eveliina Scharin
puheenjohtaja@japaninpystykorva.fi
040 910 7717 (myös WhatsApp)