Tervetuloa japsileirille 15.-17.6.2018 Lempäälään Pirkanmaalle!

Kuvat vuoden 2017 japsileiriltä, kuvaaja Salla Aarnio.

Japsi ry järjestää viime vuoden tapaan kesäleirin kaikille japsiharrastajille Kelhon kyläkoulun pihapiirissä Lempäälässä. Leirillä majoitutaan koulun luokissa. Koulussa on sisävessat ja suihkutilat sekä keittiö. Ohjelmat toteutetaan pääasiassa ulkona.

Leiri-ohjelma sisältää tutustumista erilaisiin harrastuslajeihin sekä vietämme aikaa rennosti yhdessä rupatellen, lenkkeillen, uiden ja kokemuksia vaihtaen. Sinun tai koirasi osaamistasolla ei ole väliä, kaikki mahtuvat joukkoon ja harjoitusryhmät jaetaan osaamisen mukaan, joten kaikki rohkeasti mukaan! Edellisinä vuosina leirillä on ollut iloinen ja kannustava ilmapiiri, tehdään siitä nytkin sellainen. Ilmoittautumisen ohessa voit myös ehdottaa asiaa/lajia jota haluaisit leirillä kokea tai josta oppia lisää.

Leiri alkaa perjantaina klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina klo 14.30. Jos et pysty osallistumaan koko viikonloppuun, voit osallistua myös yksittäiseen päivään, jolloin hinta on 20e/hlö/pv (sis. koulutukset ja ruoat).

Viimeinen ilmoittautumistpäivä on maanantaina 14.5.2018. HOX!! ILMOITTAUTUMISAIKAA JATKETTU 31.5.2018 ASTI.

Ilmoittautuessasi kerro oma nimesi, ikäsi, allergiasi, yhteystietosi (myös sähköpostiosoitteesi), koirasi nimi, ikä ja sukupuoli sekä harrastustausta koirasi kanssa. Ilmoita myös, jos on jotakin muuta huomioitavaa, mitä leirin vetäjien olisi hyvä tietää sinusta tai koirastasi.

Leirin hinta on 50€/2 vrk. Alle 9-vuotiailta lapsilta, jotka eivät osallistu koulutukseen, maksu on 20€/2vrk. Hintaan kuuluu majoitus, koulutukset ja muu leiriohjelma, ruokailut ja tapahtumavakuutus. Päiväleiriläisen hinta on 20e/pv.
Leirin varausmaksu 25€/vkl tai 10e/pv (ei palauteta) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä yhdistyksen tilille:

Huittisten SP FI24 4456 1720 0408 30. Viitenumero on 1258.

Loppumaksu leiristä maksetaan ennen leirille saapumista ennakkoon tilille (ota kuitti mukaan leirille).

Lähetämme leirikirjeen noin kaksi viikkoa ennen leiriä, jossa kerromme tarkemmin leirin sisällöstä ym.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Heidi Haromo
bellagodivas@gmail.com
040-8290163 (parhaiten saa kiinni iltaisin tai tekstiviestillä/Whats Appilla)

Mikäli leirin järjestelyissä tapahtuu muutoksia, ilmoitamme niistä leirikirjeessä.