Tervetuloa japsileirille 17.-19.5.2019 Sastamalaan

Japsi ry järjestää tulevana keväänä kaikille japsiharrastajille avoimen leirin Sastamalassa Helluntaiseurakunnan leirikartanolla. Leirillä majoitutaan leirikeskuksen huoneissa. Leirikeskuksessa on sängyt, sisävessat, suihkutilat, keittiö, ranta sekä rantasauna. Ohjelmat toteutetaan pääasiassa ulkona. Leiriohjelma sisältää tutustumista erilaisiin harrastuslajeihin, kuten koiranäyttelyihin, tokoon, rally-tokoon ym. Sinun tai koirasi osaamistasolla ei ole väliä, kaikki sopivat joukkoon! Harjoitusryhmät jaetaan osaamisen mukaan, joten kaikki voi tulla rohkeasti mukaan. Koulutusten lisäksi vietämme aikaa rennosti yhdessä rupatellen ja kokemuksia vaihtaen. Aiempina vuosina leirillä on ollut iloinen ja mukava yhteishenki, joten rohkeasti mukaan ja tutustumaan porukkaan!


Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntaina 28.4.2019.

Ilmoittautuessasi kerro oma nimesi, ikäsi, yhteistietosi (myös sähköpostiosoitteesi), koirasi nimi, ikä ja sukupuoli, allergiasi, sekä jos on muuta huomioitavaa, mitä leirin vetäjien olisi hyvä tietää sinusta tai koirastasi.

Leirin hinta on 50 euroa / 2 vrk. Alle 9-vuotiailta lapsilta, jotka eivät osallistu koulutukseen, maksu on 20 euroa / 2 vrk. Hintaan kuuluu majoitus, koulutukset ja muu leiriohjelma, ihmisille ruuat ja tapahtumavakuutus.

Leiri alkaa perjantaina 17.30 ja päättyy sunnuntaina klo 15.

Leirin ohjauksiin osallistuvan henkilön varausmaksu on 25 euroa. Varausmaksua ei palauteta. Varausmaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä yhdistyksen Huittisten SP tilille tilinumeroon FI24 4456 1720 0408 30. Viitenumero on 6004.

Loppumaksu leiristä maksetaan ennen leirille saapumista tilille ennen leiriä. Kuitin voi toimittaa joko sähköpostitse tai sen voi esittää leirillä.

Lähetämme ennen leiriä osallistujille leirikirjeen, jossa kerromme tarkemmin leirin sisällöstä ja käytännönasioista.


Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Jenny Rautiainen, 0503425116
(parhaiten saa puhelimesta kiinni iltaisin tai tekstiviestillä / whatsappilla)
jenny.rautiainen@hotmail.com