Rally-tokokoulutus Ulvilassa 8.9.2018

Koulutus järjestetään Ulvilan Ravanissa lauantaina 8.9.2018. Kouluttajana toimii Virva Sundell. Koulutuspaikkana toimii ulkokenttä. Koulutus kestää 4 tuntia ja koulutukseen otetaan max 15 koirakkoa, jolloin yhtä koirakkoa kohti jää 15 min treeniaikaa.

Koulutus järjestetään, mikäli japaninpystykorvia osallistuu riittävästi.

Koirakon tasolla ei ole merkitystä. Koira on rokotettava kennelliiton määräysten mukaisesti. Juoksuaikainen koira saa osallistua treeniin, mutta treenaa viimeisenä housut jalassa.

Koulutus on maksullinen:
Japaninpystykorvat 10e/koira, muut 15e/koira

Japaninpystykorvilla on etuoikeus ilmoittautua 8.2018 asti, jolloin ilmottautuminen avautuu myös muille. Ilmottautumiseen tieto koiran tasosta ja mikäli haluat treenata jotain tiettyä ongelmaa.

Tarkempi aikataulu ilmoitetaan lähempänä koulutuksen ajankohtaa. Muutkin koirakot saavat ilmottautua heti, mutta jäävät jonoon 8.7. asti. Vahvistusviestissä tulee maksutiedot ja koulutuspaikan osoitetiedot.

Sitovat ilmoittautumiset 31.7.2018 mennessä:
Pia Kotro
pia.kotro@gmail.com
p. 044 080 2911

Olen Virva Sundell, ulvilalainen koiraharrastaja. Minulla on ollut oma koira vuodesta 2012 ja muita koirakoita olen kouluttanut vuodesta 2013. Harrastan tavoitteellisesti TOKOa ja Rally-Tokoa ja olen käynyt arkitottelevaisuus- sekä rally-tokokoulutusohjaaja- ja TOKOn koetoimitsijakurssit.

Kouluttajana olen suora ja vaativa, mutta kannustava. Pyrin luomaan koulutuksiin avoimen ja rennon tunnelman, jossa sekä koirien että ohjaajien on mukava olla.

Kisakaverina minulla on BH TK2 RTK4 berninpaimenkoira Väinö, jonka kanssa pääsimme rally-tokon valmennusrenkaan jäseniksi syksyllä 2017.