Koulutus japaninpystykorville Rovaniemellä 5.5.2018

Kuva: Lotta Poikela

Nyt olisi mahdollisuus päästä kokeilemaan agilityä ja rallytokoa huiskusi kanssa!

Tarkoituksena on suunnitella koulutus, jossa pääsee kokeilemaan sekä agilityn että rallytokon alkeita. Aikaisempaa pohjaa ei tarvitse kummastakaan lajista olla. Perus tottelevaisuus on hyvä olla hallussa, muuten vaatimuksena on vain kiinnostus ja iloinen mieli! Mikäli sinulla on jo taustaa jommasta kummasta lajista, on myös mahdollista teettää vaativampia harjoituksia.

Koulutuksessa kouluttajana toimii Eija Berglund. Eijalla on vuosien kokemus agilitystä, niin kilpailijana kuin tuomarinakin ja hän on kilpaillut myös japaninpystykorvansa kanssa agiltyssa. Viimeisimpänä Eija on hurahtanut rallytokoon, jota harrastaa perheen koirien kanssa. Tällä hetkellä Eijalla ei japaninpystykorvaa ole, mutta rakkaus rotuun on säilynyt!

Koulutus järjestetään Rovaniemellä (Pahtajalla) 5.5.2018, Rovaniemen käyttökoirien harjoitteluhallissa, osoiteessa Pahtajankuja, 9400 Rovaniemi, alkaen klo 12.

Koulutuksen hinta:
15e - Suomen Japaninpystykorvayhdistyksen jäsenet
18e - ei jäsenet

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen kirsi.hirvioja@gmail.com 15.4.2018 mennessä. HOX! Koulutus järjestetään, mikäli tähän päivämäärään mennessä on ilmoittautunut vähintään 6kpl koirakoita.
Koulutukseen on mahdollista ottaa enemmän koirakoita, mutta minimimäärän on täytyttävä, jotta koulutus toteutuu.

Ilmoittautumiseesi liitä seuraavat tiedot:

  • koiran ohjaaja
  • oletko yhdistyksen jäsen
  • koiran nimi ja ikä
  • lyhyesti onko sinulla aikaisempaa kokemusta agilitystä sekä rallytokosta

Maksutiedot sekä koulutusinfo lähetetään ilmoittautuneille, mikäli koulutus toteutuu.

Lisätietoja voi myös kysellä osoitteesta kirsi.hirvioja@gmail.com!