Salme Mujusen Koiran rakenne -luento 30.6.2019

Suomen Japaninpystykorvayhdistys ry järjestää kaikille avoimen luennon Parkanossa erikoisnäyttelyiden jälkeisenä päivänä Vahojärven leirikeskuksessa klo 10 alkaen (sama paikka kuin erikoisnäyttelyillä).

Salme Mujunen saapuu luennoimaan koiran rakenteesta. Kaikki saavat osallistua luennolle. Osallistumismaksu luennolle on japaninpystykorvaharrastajille 5 euroa, ulkopuolisille 20 euroa. Luennolle otetaan 20 ulkopuolista.

Osallistumismaksu maksetaan käteisenä ennen luentoa ja se sisältää kahvin ja pullan.

Salme Mujusella on pitkä historia koirien parissa. Mujunen on mm. tietokirjailija, pedagogi, kemisti, kemian ja filosofian opettaja, eläintenhoitajan ja -kouluttajan tutkinnon käynyt, tottelevaisuuskokeiden ja agilitykilpailujen ylituomari ym. Salme Mujunen on julkaissut tietokirjoja jo vuodesta 2006 alkaen. Mujusen julkaisemia tietokirjoja on mm. ”Tie tottelevaisuusvalioksi”, ”Saalisvietti koiraharrastuksessa”, ”Koiran rakenne, laaja oppimäärä”,
”Koiranjalostus – perinnöllisyyden ja jalostuksen perusteet”, ym.

Salme Mujunen on lisäksi pidetty luennoitsija. Mujunen luennoi mm. saalisvietistä sekä koiran rakenteesta.
Koiran rakenne -luennolla käydään läpi koiran tyyppioppia, mistä koiran terve rakenne muodostuu, kuinka rakenne vaikuttaa liikkeisiin, mitkä ovat rakenteen riskitekijät, voimantuotto ja iskunvaimennus sekä rakenne jalostuksessa. Luento on suunnattu koirankasvattajille ja koiraharrastajille.

Siitä huolimatta, että luento on suunnattu koirankasvattajille ja koiraharrastajille, on luento varmasti kaikkia osallistujia palveleva ja kiinnostava.

Luennolle voi osallistua ilman ilmoittautumista, mutta jotta jalostustoimikunta osaisi varautua tarvittavaan määrään kahvia ja pullia, pyydämme ilmoittautumaan Jennylle, heti kun tiedät pystyväsi osallistumaan. Ulkopuolisille ilmoittautuminen myös osoitteeseen jenny.rautiainen@hotmail.com.

Kysymykset ja tiedustelut voi toimittaa samaan osoitteeseen Jennylle (jenny.rautiainen@hotmail.com).

Tapahtuma facebookissa!