Virtuaalikoiranäyttely japaninpystykorville

Kuvateksti: Eveliina Scharin

Suomen Japaninpystykorvayhdistys ry. järjestää Facebookissa epävirallisen ja leikkimielisen virtuaalikoiranäyttelyn kaikille japaninpystykorville 17.7. – 2.8.2020!

Virtuaalinäyttelyssä on luokat samaan tapaan kuin tavallisessa koiranäyttelyssä, eli

 • pikkupennut 5 – alle 7kk
 • pennut 7 – alle 9kk
 • juniorit 9–18kk
 • nuoret 15–24kk
 • avoimet yli 15kk
 • valiot yli 15kk ja
 • veteraanit yli 8v

Urokset ja nartut arvostellaan erikseen.

Osallistumismaksu on 5€/koira ja näyttelyn kautta kerätty tuotto käytetään yhdistyksen toiminnan tukemiseen.

Näyttelyn tuomarina toimii Hanna-Riina Aho ja jokainen huisku saa näyttelystä kirjallisen arvostelun.

Palkinnoksi ROP-koira saa 20e arvoisen lahjakortin Japsiputiikkiin.

Näyttelyyn ilmoittautuminen on auki 17.7. – 30.7.2020 ja tulokset julkaistaan Facebook-tapahtumassa 2.8.2020 sekä Valkohuiskussa 3/2020.


Ilmoittautumisohjeet:

 • Ilmoittautuminen näyttelyyn tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen valkohuisku@japaninpystykorva.fi.
  Kirjoita sähköpostin otsikoksi Virtuaalinäyttely 2020 ja kerro viestissä ilmoittamasi koiran virallinen nimi, ikä, omistaja, kasvattaja sekä luokka, johon koiran ilmoitat. Järjestäjällä on oikeus vaihtaa koiran arvosteluluokkaa, mikäli sillä ei ikänsä tai kilpailutulostensa perusteella ole oikeutta kisata siinä luokassa johon se on ilmoitettu.

 • Maksa osallistumismaksu 5€/koira ja liitä maksukuitti ilmoittautumisen mukaan.
  Maksu suoritetaan Suomen Japaninpystykorvayhdistys ry:n pankkitilille FI24 4456 1720 0408 30 (Säästöpankki) viitteellä 5555. Maksukuitittomia ilmoittautumisia ei huomioida.

 • Sähköpostin liitteeksi tulee laittaa kaksi kuvaa ilmoitetusta koirasta: yksi sivuprofiilikuva ja yksi kasvokuva. Kuvissa ei saa näkyä tunnistettavasti ihmisiä, kennelin tms. logoja mistä kuvassa olevan koira voisi helposti tunnistaa. Kuvat kannattaa valita huolella, sillä tuomari arvostelee koirat lähetettyjen kuvien perusteella siltä osin kuin niistä on mahdollista. Huomioi, että näyttelyyn lähetettyjä kuvia voidaan käyttää Valkohuisku-lehdessä näyttelystä kertovan lehtijutun yhteydessä.

Saat kuittauksen ilmoittautumisen vastaanottamisesta muutamassa päivässä, jonka jälkeen voit jäädä odottamaan tulosten julkaisua. Kaikkien koirien kuvat, tiedot, arvostelut ja tulokset julkaistaan Facebook-tapahtumassa sunnuntain 2.8. aikana.

Mahdollisia kysymyksiä voi esittää Facebook-tapahtumassa tai sähköpostitse valkohuisku@japaninpystykorva.fi. Facebook-tapahtuma on teknisistä syistä ajoitettu alkamaan vasta 20.7., mutta ilmoittautumisia otetaan vastaan jo 17.7. lähtien.

Löydät virtuaalinäyttelyn Facebook-tapahtumaan tästä!