Yhdistyksen sääntömääräisen vuosikokouksen kuulumisia

Suomen Japaninpystykorvayhdistys ry:n vuosikokous pidettiin 13.3.2021 etäyhteyksin Zoomissa. Kokoukseen oli mahdollista osallistua myös paikan päällä Lempäälässä Pohjois-Hämeen Kennelpiirin tiloissa, mutta ennakkoilmoittautumisia ei tullut ja kokous voitiin järjestää kokonaan etäyhteyksin.

Kokoukseen osallistui 27 jäsentä sekä 3 jäsentä edustettuina valtakirjalla, ja kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Kokouksessa esiteltiin muun muassa viime vuoden tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastajien lausunto, joiden perusteella hallitukselle ja muille tilivelvollisille myönnettiin vastuuvapaus. Kokouksessa käsiteltiin ja hyväksyttiin myös toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021.

Vuosikokous päätti, ettei jäsenmaksua koroteta tai liittymismaksua peritä vuonna 2022. Jäsenmaksut vuodelle 2022 ovat vuosijäsenelle 32€, pentuejäsenelle 20€, perhejäsenelle 10€ ja ainaisjäsenelle 320€.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Eveliina Scharin.

Hallitukseen valittiin erovuoroisten tilalle Kirsi Vähätalo, Roosa Lantto ja Sirpa-Helena Karjalainen. Heidän lisäkseen hallituksessa jatkavat viime vuonna valitut Crista Mäkelä, Henna Stenman sekä Tina Ehnström-Backas.

Jalostustoimikuntaan äänestettiin erovuoroisten tilalle Heidi Haromo, Kirsi Vähätalo ja Tina Ehnström-Backas. Heidän lisäkseen jalostustoimikunnassa jatkavat Jenny Rautiainen ja Reetta Minkkinen.

Lisäksi hallitus esitti vuosikokoukselle kahden kunniajäsenyyden myöntämistä. Hallituksen puheenjohtaja on yhteydessä esitettyihin henkilöihin.

Lopuksi vielä vuosikokous päätti järjestää vuoden 2023 erikoisnäyttelyn Pohjois-Pohjanmaan kennelpiirin alueella. Vuoden 2020 erikoisnäyttely piti järjestää Oulun seudulla, mutta näyttely jouduttiin perumaan covid-pandemian vuoksi. Vuosikokouksesta oli tärkeää, että erikoisnäyttelyitä järjestetään eri puolilla Suomea ja koska pohjoisessa oli ehditty jo tehdä valmisteluita vuoden 2020 erikoisnäyttelyä varten, tuntui vuoden 2023 erikoisnäyttelyn järjestäminen pohjoisen suunnalla järkevältä.

Vuosikokouksen jälkeen julistettiin vuoden 2020 japsikisojen voittajat. Normaalisti Vuoden Japsit on palkittu ja kahvitettu vuosikokouksen yhteydessä, mutta vallitsevan tilanteen vuoksi voittajat palkitaan Espoon erikoisnäyttelyn yhteydessä 17.7.2021.

Yhdistyksen puheenjohtaja
Eveliina Scharin


Vuoden 2020 kilpailujen tulokset löydät oheisista linkeistä:

Vuoden Japsi 2020

Vuoden Agilityjapsi 2020

Vuoden Rally-tokojapsi 2020

Vuoden TOKO-japsi 2020

Yhdistys onnittelee lämpimästi kaikkia harrastuksissaan pärjänneitä huiskuja ohjaajineen ja omistajineen!