Virtuaalinäyttely japaninpystykorville 2.8.2020

Tuomarina Hanna-Riina Aho

ROP

HAYDEE

FI31796/16
s. 1.5.2016
kasv. & om. Kaija Hagman

Kaunis valionarttu, jolla on kaunis pää ja ilme. Hyvä pigmentti. Kauniit korvat ja silmät. Kaunis runko, ylälinja ja häntä. Kaunis kaula. Kulmaukset ok. Kaunis turkki ja valkoinen väri. Erinomainen kokonaisuus. ROP

VSP

SHARONETT WALTER

FI30874/14

s. 25.4.2014
kasv. Jaana Seimelä-Hilakari
om. Julia & Jaana Hilakari

Kaunis valiouros, jolla on oikeat mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme. Erinomainen pigmentti. Kauniit silmät ja korvat. Hyvä luusto. Kulmaukset hyvät. Kaunis ylälinja ja ryhti. Hyvä häntä. Kaunis turkki. Erinomainen kokonaisuus. VSP

Urokset

PPEN TWINIBON'S TOTAL JACKPOT FI19562/20 s. 16.2.2020 kasv. Crista Mäkelä om. Juha Hartikainen

Hyvä pää, jossa kaunis ilme ja selvä sukupuolileima. Erittäin upea pigmentti kirsussa, kuonossa ja silmissä ja korvissa. Kauniit silmät. Oikea-asentoiset ja kauniit korvat. Hyvä ryhti ja ylälinja. Hyvät kulmaukset. Kaunis kokonaisuus. Voimakkaasti kiertynyt häntä, joka on kiinnittynyt oikeaan kohtaan. Kaunis turkki.

JUN LADY SNOWHITE DACAPO SCREAMER FI42241/19 s. 24.7.2019 kasv. Karita Suoniemi om. Pihla Nikkarinen

Voimakas pää. Erinomainen pigmentti. Kauniit silmät. Pitkähkö kuono. Oikea-asentoiset korvat. Hyvä ryhti ja selvä säkä. Hyvä ylälinja. Riittävät kulmaukset. Hieman pitkä etukäpälät. Oikea-asentoinen häntä. Ei täydessä turkissa mutta näyttä karkealta ja oikeanlaatuiselta. Kaunis väri.

JUN LADY SNOWHITE DUMLE DREAMER FI42239/19 s. 24.7.2019 kasv. Karita Suoniemi on. Karita Suoniemi & Taru Höckerstedt

Kaunis uroksen pää, miellyttävä ilme. Kauniit korvat. Oikeanmuotoiset silmät. Kaunis ilme. Erinomainen pigmentti. Riittävät kulmaukset, vahva luusto. Kaunis ryhti ja ylälinja. Hyvä häntä. Kaunis turkki.

JUN MAHTI VAHDIN ETSUO FI44108/19 s. 2.8.2019 kasv. Marja-Leena Kääpä om. Marko Koskikero

Erinomainen pigmentti kauttaaltaan. Silmät ovat hieman pyöreät ja tekevät ilmeestä kovin innokkaan. Ihana hymy. Hieman kookkaat mutta oikea-asentoiset korvat. Hieman pitkä kuono, joka voisi olla täyteläisempi. Erinomainen ryhti ja selvä säkä. Kaunis kaula. Oikeinkiinnittynyt häntä, joka kiertyy oikealle reidelle. Riittävä luusto. Melko korkea kinner. Ei täydessä turkissa mutta näyttää hyvälaatuiselta. Kaunis väri.

JUN RYTU MAGIJA ONE AND ONLY FI52176/19 s. 10.7.2019 kasv. Rugilė Masiulevičienė om. Emma & Janne Engman

Kaunis pää ja ilme. Erinomainen pigmentti. Kauniit korvat. Pääkuvassa silmät ovat lähes pienet mutta sivukuvassa oikean muotoiset ja asentoiset. Kaunis ylälinja ja häntä. Erinomainen ryhti. Hyvät kulmaukset. Kaunis turkki ja väri.

JUN SCHENK'S NICHOLAS FI51392/19 s. 13.10.2019 kasv. & om. Birit Schenk

Vahva uros, jolla on vahva pää. Pitkähkö kuono. Kuvassa kirsu pigmentti on ok mutta huulet voisivat olla tummemmat samoin silmät. Kaunisasentoiset korvat. Hyvä ryhti. Kuvassa seisoo siten, että näyttää hyvin neliömäiseltä. Kaunis häntä, joka asettuu selänpäälle. Kaunis turkki ja väri.

NUO BELLA GODIVAS MELCHIOR FI44516/18 s. 5.8.2018 kasv. Heidi Haromo om. Tiia Leskinen

Kaunis pää ja ilme. Kaunis hyvä pigmentti. Oikeanmuotoiset kauniit silmät. Erinomainen kuono ja kauniit korvat. Hyvä ryhti ja kaunis ylälinja. Riittävät ja oikeanlaiset kulmaukset. Kaunis häntä. Kaunis kokonaisuus. Kaunis turkki. Ihastuttava uros.

NUO ICONO FI11292/19 s. 29.11.2018 kasv. Kaija Hagman om. Atte Vainio & Ira Sukkinen

Oikeat mittasuhteet. Hyvä pää, melko voimakas otsapenger. Silmät voisivat olla hieman pienemmät ja kuono pidempi. Hyvä pigmentti. Kauniit korvat. Hyvä ryhti ja ylälinja. Melko voimakkaasti kulmautunut mutta seisoo kuvassa takaraajat niin takana, että kulmauksista on vähän vaikea sanoa mitään. Oikea hännänkiinnitys. Kaunis turkki.

NUO PATOME SPARK OF BONFIREHEART SE15978/2019 s. 21.9.2018 kasv. Pat Blattman om. Ida Otterholm

Oikeat mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme. Selkeä sukupuolileima. Kauniit silmät ja korvat. Hyvä pigmentti. Melko voimakas kuono-osa. Kaunis ryhti ja selvä säkä. Oikea-asentoinen häntä. Vahva luusto ja riittävät kulmaukset. Ei ihan täydessä turkissa mutta turkki näyttää oikeanlaatuiselta ja on kauniin värinen.

NUO RUUSURINTEEN AAMUNKOI FI18141/19 s. 3.2.2019 kasv. Tuija Piitulainen om. Taija Liiri

Oikeat mittasuhteet. Kaunis pää. Kirsupigmentti ok mutta hieman vaaleat silmät, myös huulet voisivat olla tummemmat. Hieman pitkä ja kapeahko kuono. Kauniit korvat. Hyvä ryhti. Kulmaukset ok mutta koira seisoo kuvassa takaraajat hyvin takana, joten sitä voi vain arvat. Hyvä häntä. Kaunis turkki ja kaunis väri.

AVO ANNBE LADY FORTUNE OF YAMATO FI51069/14 s. 23.9.2014 kasv. Tuula Lantz om. Taija Liiri

Oikeat mittasuhteet. Hyvä sukupuolileima. Hyvä pigmentti. Vuotavat silmät häiritsevät vähän ilmettä. Kauniit pienet korvat, jotka ovat lähellä toisiaan. Sivusta pää on kaunis ja oikeanmuotoinen mutta naamakuvassa jään miettimään pään kapeutta. Huulet saisivat olla kuivemmat. Hyvä ryhti. Riittävät kulmaukset. Hyvä luusto. Kaunis ylälinja ja ryhti. Kaunis häntä ja kaunis turkki.

AVO BLÄNDVITA EMPEROR AKIHITO FI31280/18 24.3.2018 kasv. Ida Otterholm om. Krista Heikkinen

Kaunis pää ja ilme. Hyvä pigmentti. Tummanruskeat silmät. Kauniit korvat. Oikeat mittasuhteet. Kaunis ryhti ja ylälinja. Kulmaukset ok. Hyvä luusto. Hyvä häntä, joka voisi olla korkeammalle kiinnittynyt tai sitten kuvassa koira katsoo niin innolla makupalaa, että on hyppäämässä siihen ja samalla vähän niiaa, koska takakulmaukset ovat aika voimakkaat. Kaunis turkki ja väri.

AVO WISEXS AKIHIRO SON OF CHINA GIRL SE28863/2018 s. 30.3.2018 kasv. Inger Johansson om. Rosita Dahlberg

Kaunis uroksen pää, jossa on erinomainen pigmentti. Kauniit silmät. Korvat ok. Hieman leveä kallo. Hyvä ryhti ja kaunis ylälinja. Kulmaukset ok. Seisoo hyvin raajoillaan. Kaunis häntä. Kaunis turkki. Kauniit käpälät. Kaunis kokonaisuus.

VAL BELLA GODIVAS IKAROS FI54612/14 s. 16.10.2014 kasv. Heidi Haromo om. Maritta & Pasi Grönlund

Hieman pitkärunkoiselta vaikuttava valiouros, jolla on erinomainen pigmentti. Hieman pyöreät silmät. Kauniit korvat. Kuono-osa voisi olla hieman pidempi. Hyvä ryhti ja ylälinja. Kaunis häntä. Erinomaisesti kunnostettu turkki, joka kaunis ja kauniin värinen. Hyvät kulmaukset. Kaunis häntä.

VAL BELLA GODIVAS ISIDORUS FI54610/14 s. 16.10.2014 kasv. Heidi Haromo om. Krista Heikkinen

Kaunis valiouros, jolla on oikeat mittasuhteet. kaunis pää ja ilme. Erinomainen ryhti ja ylälinja. Hyvät kulmaukset. Hyvä luusto. Kaunis häntä, joka melko voimakkaasti kiertyvä. Ei täydessä turkissa. Kaunis turkki ja väri.

VAL BELLA GODIVAS ISMENIAS FI54611/14 s. 16.10.2014 kasv. Heidi Haromo om. Tiia Leskinen

Sievä valiouros, jolla on kauniit pienet korvat. Hieman pyöreät silmät. Kuono-osa voisi olla pidempi. Kuvassa kirsupigmentti näyttää haalenneelta mutta silmät ovat tummat. Huulipigmentti voisi olla vahvemmin musta. Hyvä ryhti ja oikeat mittasuhteet. Hyvä ylälinja. Kaunis häntä. Kaunis väri ja turkki.

VAL BELLA GODIVAS LAERTES FI40883/17 s. 5.7.2017 kasv. Heidi Haromo om. Riikka Märkälä

Sukupuolileimaltaan selvästi uros, jolla on hyvä pigmentti. Kaunis pää ja ilme. Kauniit korvat. Alaleuka näyttää kuvassa vähän lyhyeltä. Hyvä ryhti ja kaunis ylälinja. Luusto ok. Hyvät kulmaukset. Kauniit käpälät. Hyvä häntä. Kaunis turkki.

VAL SNOWPEPPER'S ACTUAL TREASURE FI16796/16 s. 24.1.2016 kasv. & om. Jenny Rautiainen

Valloittavasti hymyilevä valiouros, jolla on hyvä pigmentti. Kuvassa näkyy kirsussa pieni vaalea läikkä, joka voi olla vaikka arpi tms. Kauniit silmät. Kauniit korvat. Melko vahva kuono-osa, joka voisi olla hieman pidempi. Hyvä ryhti ja ylälinja. Hyvä luusto. Kulmaukset ok. Hyvä häntä. Kaunis turkki. Kaunis väri.

VAL TWINIBON'S FREEDOM FI51277/17 s. 22.9.2017 kasv. Crista Mäkelä om. Emma & Janne Engman

Kuvassa pitkähköltä vaikuttava uros, jolla on selkeä sukupuolileima. Vahva pää. Hieman vaaleat ja pyöreät silmät. Kauniit korvat. Hyvä kirsu ja huuli pigmentti. Melko pitkä kuono, huulet voisivat olla tiiviimmät. Hyvä ryhti ja selvä säkä. Voimakkaat kulmaukset. Hyvä hännänkiinnitys. Kaunis väri ja turkki.

VAL TWINIBON'S WINTER WONDER FI19398/16 s. 15.2.2016 kasv. Crista Mäkelä om. Emma & Janne Engman

Oikeat mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme. Hyvä pigmentti. Kauniit oikea-asentoiset korvat. Silmät voisivat olla tummemmat. Hyvä ryhti. Kulmaukset ok. Hyvä häntä. Hieman korkea kinner ja pitkät käpälät. Kaunis turkki.

Nartut

PPEN NATURAL DREAM CHUCKLES FI16898/20 s. 26.1.2020 kasv. Eveliina Scharin om. Eveliina Scharin & Roosa Lantto & Ville Väkevä

Hyvä pää ja kaunis ilme. Erinomainen pigmentti kirsussa huulissa ja silmien ympärillä. Oikea-asentoiset korvat. Kauniit silmät. Pitkähkö kuono, joka tulee täyteläisemmäksi vielä. Hyvä ryhti ja oikeat mittasuhteet. Kiertyvä häntä, joka ehkä kuvassa heiluu ja on siksi hieman alas kiinnittynyt. Riittävät kulmaukset. Hieman pitkä käpälät. Kaunis turkki.

PPEN TWINIBON'S TOTAL TREASURE FI19565/20 s. 16.2.2020 kasv. Crista Mäkelä om. Ella Jykylä

Kaunis pää ja ilme. Erinomainen pigmentti kauttaaltaan. Selkeä sukupuolileima. Kauniit ja kauniisti kunnostetut korvat. Kauniit silmät. Hyvä ryhti ja ylälinja. Kaunis häntä. Hyvät kulmaukset, seisoo hyvin raajoillaan. Kaunis kokonaisuus. Kaunis turkki.

JUN BLÄNDVITA KREME KARAMELL FI50168/19 s. 2.7.2019 kasv. Ida Otterholm om. Siiri Jokinen & Heidi Haromo

Hyvin feminiininen juniori narttu, jolla on kaunis pää ja ilme. Erinomainen pigmentti. Kauniit tummat silmät. Kauniit korvat. Hyvä ryhti ja kaunis ylälinja. Kaunis häntä. Hyvät kulmaukset. Kaunis turkki ja väri.

JUN LUMIVYÖRYN VALKOINEN VANILLA FI43090/19 s. 24.5.2019 kasv. Reetta Minkkinen om. Elina & Sari Mäntyranta

Juniorinarttu, jolla on hyvä pigmentti. Kaunis pää ja miellyttävä ilme. Hieman pyöreät silmät ja isohkot korvat. Hyvä ylälinja ja ryhti. Vaikuttaa tällä hetkellä hieman pitkä runkoiselta. Kaunis häntä, joka voisi olla hieman korkeammalle kiinnittynyt. Kulmaukset ok. Kaunis turkki ja väri.

JUN MAHTI VAHDIN EMIHO FI44106/19 s. 2.8.2019 kasv. Marja-Leena Kääpä om. Kirsi Kemppainen & Marja-Leena Kääpä

Hyvä ryhtinen juniorinarttu, jolla on erinomainen pigmentti. Kaunis pää ja miellyttävä ilme. Hyvät korvat. Kuono-osa voisi olla täyteläisempi. erinomainen ryhti ja kaunis kaula. Hyvät kulmaukset. Kaunis häntä ja ylälinja. Ei täydessä turkissa mutta kaunis väri ja turkinlaatu näyttää hyvältä

JUN SCHENK'S NORBERTA FI51395/19 s. 13.10.2019 kasv. & om. Birit Schenk

Oikeat mittasuhteet omaava juniorinarttu, jolla on hyvä pigmentti. Kauniit silmät ja miellyttävä ilme. Kauniit pienet korvat, jotka ovat hieman haja-asentoiset. Kulmaukset ok. Hyvä hännän asento ja ryhti. Ilmeisesti aika voimakkaasti kiertyvä häntä. Hyvä turkki ja väri.

NUO ICEROSE FI11290/19 s. 29.11.2018 kasv. Kaija Hagman om. Kaija Hagman & Sanna Saarinen

Oikeat mittasuhteet. Kaunis pää ja miellyttävä ilme. Hyvä pigmentti. Otsapenger voisi olla loivempi. Kauniit silmät ja korvat. Hyvä ryhti ja ylälinja. Hyvät kulmaukset ja hännän kiinnitys. Kaunis turkki ja väri.

NUO MAHTI VAHDIN KIREINA FI25834/19 s. 31.3.2019 kasv. Marja-Leena Kääpä om. Kirsi Kemppainen & Marja-Leena Kääpä

Hieman pitkärunkoiselta vaikuttava nuori narttu, jolla on erinomainen pigmentti. Kaunis pää ja ilme. Kauniit korvat. Kaunis kaula. Melko voimakkaasti kulmautunut. Hyvä häntä, joka roikkuu vasemmalla reidellä. Kaunis turkki ja väri.

NUO SNOWPEPPER'S BAD ASS FI51468/18 s. 6.10.2018 kasv. & om. Jenny Rautiainen

Hieman pitkärunkoinen narttu, jolla on miellyttävä ilme. Hieman pitkä kuono-osa ja voimakas otsapenger. Kauniit silmät. Hieman kookkaat korvat. Säkä voisi olla selvempi muuten hyvä ryhti. Hyvä häntä. Kaunis turkki ja väri.

NUO SNOWPEPPER'S BRIGHT STAR FI51469/18 s. 6.10.2018 kasv. & om. Jenny Rautiainen

Hieman lyhyeltä vaikuttava narttu, jolla on kaunis pää ja ilme. Hieman pyöreät silmät ja kupera kallo. Kauniit korvat. Hyvä pigmentti. Hyvä ryhti. Kaunis häntä. Kulmaukset ok, hieman pitkä kinner. Kaunis turkki ja väri.

AVO BACKWOOD'S MAGIC MEREDITH FI41990/18 s. 16.7.2018 kasv. & om. Katja Jukarainen

Hieman pitkärunkoiselta vaikuttava narttu, jolla on erikoinen ilme. Hyvä pigmentti mutta kirsu voisi olla tummempi. Ruskeat silmät, jotka voisivat olla hieman vinommat. Kauniit korvat. Hyvä ryhti. Hyvä ylälinja. Kulmaukset ok. Runsas häntä, joka voisi olla korkeammalle kiinnittynyt. Runsas turkki, joka on kaunis ja kauniin värinen.

AVO BLÄNDVITA WATCH OUT FOR KALABALIK FI35802/18 s. 6.3.2018 5kk kasv. Ida Otterholm om. Tina Ehnström-Backas

Sievä narttu, jolla on hyvä pigmentti. Oikeat mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme sekä korvat. Kaunis ryhti ja ylälinja. Kaunis häntä. Hyvät kulmaukset. Kaunis turkki ja väri.

AVO TAMILAN HANAKO NO HANA FI26709/14 s. 3.4.2014 kasv. Mia Hautala om. Teija Isokivijärvi

Hieman pitkärunkoiselta vaikuttava narttu, jolla on kuvassa vinkeä ilme. Hyvä pigmentti. Kauniit silmät. Korvat ok. Säkä voisi olla selvempi. Hyvä hännänkiinnitys. Melko voimakkaat kulmaukset. Runsas turkki, jossa on hyvä väri.

AVO ZEBINA'S BANZAI SHIAWASE FI55117/14 s. 8.11.2014 kasv. Virpi Havu om. Satu & Jukka Sikanen

Hieman pitkärunkoiselta vaikuttava narttu, jolla on hyvä pigmentti. Hieman pyöreät silmät ja isohkot korvat. Kuvassa mainio ilme. Kuono-osa voisi olla täyteläisempi. Säkä erottuu selvästi ja ryhti on hyvä. melko voimakkaasti kulmautunut ja korkea kinner. Kaunis turkki, joka ei ole aivan täysi tällä hetkellä. Kaunis väri

VAL FUJI-SAN VANILLA ROSE FI25391/16 s. 25.3.2016 kasv. Satu Taskinen om. Tuija & Kari Piitulainen

Oikeat mittasuhteet omaava valionarttu, jolla on hieman pyöreät silmät. Hyvä ilme. Hyvä pigmentti. Hieman kookkaat korvat. Hyvä ryhti. Kulmaukset ok. Oikein kiinnittynyt häntä, joka riippuu oikealla reidellä. Kaunis turkki ja väri.

VAL HAJIME FI31793/16 s. 1.5.2016 kasv. Kaija Hagman om. Paula Kuhalampi

Kaunis valionarttu, jolla on kaunis pää ja ilme. Hyvä pigmentti. Kauniit silmät ja korvat. Kaunis ryhti ja ylälinja. Hyvä häntä. Kulmaukset ok. Kauniit käpälät. Kaunis turkki ja väri.

VAL SAARNION RIPPANA FI37336/16 s. 1.6.2016 kasv. & om. Soile Aarnio

Sievä valionarttu, jolla on hyvä ryhti ja ylälinja. Kaunis pää ja miellyttävä ilme. Hieman pyöreät silmät. Hyvä pigmentti. Kauniit korvat. Hyvä ryhti ja erinomainen häntä. Hyvät kulmaukset. Kauniit käpälät. Kaunis turkki ja väri.

VAL SHARONETT LUNA FI31766/16 s. 26.4.2016 kasv. Jaana Seimelä-Hilakari om. Julia & Jaana Hilakari

Kaunis valionarttu, jolla on oikeat mittasuhteet. Hyvä pigmentti. Kauniit korvat. Kauniit silmät. Hieman leveä kallo. Hyvä ryhti ja kulmaukset. Kaunis häntä. kaunis turkki, kaunis väri.

VAL SNOWPEPPER'S AMAZING STORY FI16794/16 s. 24.1.2016 kasv. & om. Jenny Rautiainen

Kaunis valionarttu, jolla on hyvä pigmentti. Kaunis ilme. Kauniit korvat. Silmät voisivat olla suuremmat. Kuono voisi olla täyteläisempi. Hyvä ryhti ja ylälinja. Kaunis häntä. Kulmaukset ok. Kaunis turkki ja väri.

VAL SUNRISE SPITZIE'S DESIRÉ FI17642/15 s. 15.1.2015 kasv. Jonna Nurmilaukas om. Katja Jukarainen

Hieman pitkärunkoiselta vaikuttava valionarttu, jolla on hyvä pää ja ilme. Ilmettä vaivaavat vuotavat silmät, jotka ovat hieman pyöreät. Kallo on hieman kupera. Kauniit korvat. Hyvä pigmentti. Hyvä ryhti. Kulmaukset ok. Hyvä häntä. Kaunis turkki ja väri.

VAL TWINIBON'S FREETIME FI51276/17 s. 22.9.2017 kasv. Crista Mäkelä om. Ella Jykylä

Sievä valionarttu, jolla on oikeat mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme. Hieman pyöreät silmät. Erinomainen pigmentti. Kauniit korvat. Hyvä ryhti ja kaunis ylälinja. Hyvä hännän kiinnitys. Melko voimakkaasti kiertyvä häntä. Kulmaukset ok. Kaunis turkki ja väri.

VET EJIMECHAN FI15499/09 s. 20.1.2009 kasv. Kaija Hagman om. Kaija Hagman & Liisa Kellomäki

Kaunis veteraani narttu, jolla kaunis pää ja ilme. Hyvä pigmentti. Kauniit silmät ja korvat. Kaunis ryhti ja ylälinja. Kulmaukset ok. Erinomainen kokonaisuus. Kaunis turkki ja väri.

VET SAARNION OBAKE FI53000/10 s. 31.8.2010 kasv. Soile Aarnio om. Julia & Jaana Hilakari

Hieman takakorkealta vaikuttava veteraani narttu, jolla on oikeat mittasuhteet. Viehättävä ilme. Hyvä pigmentti, joka tosin on vähän haalistunut kirsussa. Kauniit silmät ja korvat. Kulmaukset ok. Hyvä häntä. Kaunis turkki ja väri.

VET SAGAPO VAPPU-PILLI FI38773/11 s. 4.6.2011 kasv. Heidi Mäkelä om. Tiia Ruokolainen

Sievä hyväryhtinen veteraaninarttu, jolla on oikeat mittasuhteet. Kaunis ilme. Hieman pyöreät silmät, jotka ovat kauniin väriset. Kauniit korvat. Kirsu on haalistunut. Hyvä ryhti ja ylälinja. Kaunis häntä. Kulmaukset ok. Kaunis turkki ja väri.