Suomen japaninpystykorvayhdistyksen vuosikokous 2019

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin Lempäälässä sunnuntaina 31.3.2019, ja paikalla oli yhteensä 14 jäsentä, sekä 8 jäsentä edustettuina valtakirjalla.

Kokouksessa esiteltiin yhdistyksen tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2018, sekä toiminnantarkastajien lausunto. Vuosikokous päätti yksimielisesti myöntää vastuuvapauden hallitukselle ja muille tilivelvollisille. Vuosikokous myös vahvisti toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2019, sekä päätti olla korottamatta jäsenmaksua vuodelle 2020. Liittymismaksua ei myöskään peritä vuonna 2020.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Eveliina Scharin.

Hallituksessa oli erovuorossa Jutta Lehti, Kirsi Hirvioja ja Kirsi Vähätalo. Jutta ja Kirsi jatkavat hallituksessa ja uudeksi hallituksen jäseneksi valittiin Outi Koponen.

Jalostustoimikunnan jäsenet Heidi Haromo, Pia Kotro, Reetta Minkkinen, Nina Renlund sekä Jenny Rautiainen (puuttuu kuvasta).

Jalostustoimikunnassa oli erovuorossa Mia Hautala, Nina Renlund ja Kirsi Vähätalo. Nina jatkaa jalostustoimikunnassa ja uusiksi jäseniksi valittiin Heidi Haromo ja Pia Kotro.

Yhdistyksen edustajaksi SKL-FKK ry:n valtuustoon kolmeksi vuodeksi (kausi 2020-2022) valittiin Kirsi Vähätalo ja varaedustajaksi Tina Ehnström-Backas.

Yhdistyksen edustajaksi Kennelliiton yleiskokoukseen 2019 valittiin Tina Ehnström-Backas.

Onnea vielä kaikille valituille!

Kokouksessa päätettiin myös järjestää vuoden 2021 erikoisnäyttely pääkaupunkiseudulla, sekä keskusteltiin Vuoden Japsi -kisojen pisteenlaskusta ja pisteytyksestä. Käyty keskustelu kirjattiin pääkohdiltaan muistiin ja hallitus pohtii asiaa vielä omassa kokouksessaan.

Kokouksen jälkeen palkittiin vielä Vuoden Japsit, räpsittiin valokuvia ja vaihdettiin kuulumisia läsnäolijoiden kesken.

Onnea vielä kaikille Vuoden Japsi -kisoissa menestyneille ja tuloksiinsa tyytyväisille! Nähdään taas piakkoin, tai ainakin viimeistään erkkarissa kesäkuussa!

Vuoden Japsi 2018 kisojen voittajia. Katso tulokset täältä!