Suomen Japaninpystykorvayhdistys ry:n vuosikokous
13.3.2021 klo 11.45 alkaen

Tiedote vuosikokouksen järjestelyitä koskien (julkaistu 11.2.2021)

HUOM! Kokous järjestetään kokonaan etänä koronatilanteen vuoksi

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi yhdistyksen hallitus on päättänyt, että kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä kotoa käsin. Suosittelemme vahvasti etäyhteyksien hyödyntämistä mikäli se vain suinkin on mahdollista – näin saamme minimoitua samaan tilaan kokoontuvien ihmisten määrän ja mahdollistettua turvallisen kokoustamisen näin poikkeusaikoina.


Mikäli et pysty osallistumaan kokoukseen etäyhteydellä, voit saapua kokoustamaan myös aiemmin Valkohuiskussa ilmoitettuun kokouspaikkaan (Pohjois-Hämeen Kennelpiirin tilat, Tampereentie 484, 33880 LEMPÄÄLÄ).

Mikäli saavut kokoustamaan Lempäälään, täytä oheinen ilmoittautumislomake viimeistään sunnuntaina 7.3.2021.


ILMOITTAUTUMISLOMAKE VUOSIKOKOUKSEEN 13.3.2021

HUOM!

Ainoastaan ennakkoon ilmoittautuneet voivat tulla kokoustamaan Pohjois-Hämeen Kennelpiirin tiloihin!Miten voit osallistua vuosikokoukseen etäyhteydellä?

Kokouksen etäyhteys toteutetaan Zoomissa, joka on Skypen kaltainen videopuhelupalvelu. Videon käyttäminen kokouksessa ei ole pakollista, tärkeintä on, että äänesi kuuluu tarvittaessa ja pystyt seuraamaan kokouksen kulkua.


Zoom toimii tietokoneella, puhelimella ja tabletilla. Zoom toimii myös internet-selaimella, mutta suosittelemme lataamaan laitteellesi Zoom-sovelluksen, sillä sen käyttö on kaikista sujuvinta. Löydät Zoomin App Storesta sekä Microsoft Storesta kirjoittamalla hakukentään ”Zoom”, jolloin se ehdottaa sinulle Zoom-sovellusta jossa on sinivalkoinen kuvake. Lataa sovellus laitteellesi.

Kokoukseen osallistuminen ei vaadi Zoom-käyttäjätunnusta, vaan voit liittyä kokoukseen joko alla olevalla linkillä tai klikkaamalla sovelluksesta painiketta ”Join” ja kirjoittamalla Meeting ID -kohtaan koodin 640 9882 6187.


Linkki Zoom kokoukseen: https://uef.zoom.us/j/64098826187

Kokouksen etäyhteys avataan 15 minuuttia ennen kokouksen alkua, joten mikkejä ja kameroita pääsee testaamaan 13.3. klo 11:45 alkaen.


Mikäli olet epävarma Zoomin kanssa tai haluat testata videopuhelun käyttämistä ennen kokousta, ole yhteydessä yhdistyksen puheenjohtajaan (Eveliina Scharin).


Kokouksessa tapahtuvia äänestyksiä koskevat ohjeistukset julkaistaan myöhemmin.


Mitä jos sinulla on valtakirjoja tai haluat valtuuttaa jonkun käyttämään ääntäsi kokouksessa?

Yhdistyksen jäsenen on mahdollista valtuuttaa toinen henkilö käyttämään hänen ääntään vuosikokouksessa. Tässä tilanteessa kokoukseen osallistuja tarvitsee ko. yhdistyksen jäseneltä valtakirjan, josta ilmenee seuraavat asiat:

Kuka valtuuttaa ja kenet

Missä tilanteessa ääntä saa käyttää (Suomen Japaninpystykorvayhdistyksen vuosikokouksessa 13.3.2021)

Valtuuttajan (yhdistyksen jäsenen) allekirjoitus ja nimenselvennys

Paikka ja aika milloin valtakirja on tehty ja allekirjoitettu


Valtakirja voi siis olla niinkin simppeli, kuin

Minä, Maija Meikäläinen, valtuutan Matti Meikäläisen käyttämään ääntäni Suomen Japaninpystykorvayhdistyksen vuosikokouksessa 13.3.2021.


Helsingissä 12.3.2021

Maijan allekirjoitus

Maijan nimenselvennös


Valtakirjat tulee toimittaa kokouksen puheenjohtajalle ennen kokouksen alkua.

Lempäälässä paperiset valtakirjat tarkastetaan ennen kokouksen alkua, klo 11:30-12:00.


Valtakirjan voi toimittaa myös sähköisesti tai postilla, mikäli osallistut kokoukseen Zoomin välityksellä.

Tällöin tee normaali paperinen valtakirja, jonka voit toimittaa postitse yhdistyksen puheenjohtajalle (HUOM! postitetun valtakirjan tulee olla puheenjohtajalla viimeistään torstaina 11.3.2021).

Helpompi tapa kuitenkin on joko skannata valtakirja tai ottaa siitä kuva, ja lähettää se viestillä tai sähköpostilla yhdistyksen puheenjohtajalle (viimeistään kokouspäivänä 13.3.2021 klo 11:59).


Postitse lähetettävät valtakirjat osoitteeseen: Eveliina Scharin, Koulukatu 32b as 4, 80100 JOENSUU

Viestillä lähetettävät valtakirjat puhelinnumeroon: 040 910 7717 (myös WhatsApp käy)

Sähköpostilla lähetettävät valtakirjat osoitteeseen: puheenjohtaja@japaninpystykorva.fiTänä vuonna vuosikokouksessa ei myöskään jaeta palkintoja Vuoden Japsi -kisojen voittajille. Voittajille on ilmoitettu asiasta ja palkinnot jaetaan Espoon Erikoisnäyttelyn yhteydessä 17.7.2021.Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää kokousjärjestelyihin liittyen, kysy asiasta rohkeasti yhdistyksen puheenjohtajalta!


Suomen Japaninpystykorvayhdistys ry:n puheenjohtaja

Eveliina Scharin

puheenjohtaja@japaninpystykorva.fi

040 910 7717 (myös WhatsApp)

Esityslista

Suomen Japaninpystykorvayhdistys ry:n VUOSIKOKOUSAika 13.3.2021 klo 12:00

Paikka: Pohjois-Hämeen Kennelpiirin tila, Tampereentie 484, 33880 Lempäälä


1§ Kokouksen avaus2§ Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, kahden pöytäkirjantarkastajan sekä kahden ääntenlaskijan valinta3§ Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen4§ Työjärjestyksen hyväksyminen5§ Tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja toiminnantarkastajien lausunnon esittäminen6§ Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille tilivelvollisille7§ Toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen vuodelle 20218§ Jäsen- ja liittymismaksut vuodelle 20229§ Hallituksen puheenjohtajan valinta10§ Hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle11§ Jalostustoimikunnan jäsenten valinta erovuoroisten tilalle12§ Kahden toiminnantarkastajan ja kahden varatoiminnantarkastajan valinta13§ Hallituksen esittämät asiat


▪ Hallitus esittää uusia kunniajäsenyyksiä


14§ Muut asiat


▪ Vuoden 2023 erikoisnäyttely: vastuuhenkilö ja Kennelpiiri


15$ Kokouksen päätös