Japaninpystykorvien erikoisnäyttely 2021

Suomen Japaninpystykorvayhdistys ry:n 40v. juhlaerikoisnäyttely
lauantaina 17.7.2021 Espoossa

Palkintotuomarina Paavo Mattila, Suomi

Paikka:
Marketanpuisto
Pehtoorinkuja 3
Espoo

Arvosteluluokat:
Pentuluokat 5-7kk ja 7-9kk, juniori-, nuorten-, avoin-, valio- ja veteraaniluokka sekä kasvattajaluokka ja jälkeläisluokka.


Ilmoittautuminen:
22.6.2021 mennessä sähköisesti Showlink.fi tai postitse Suomen Kennelliiton ilmoittautumislomakkeella osoitteeseen: Katariina Pirttiniemi, Mutkatie 3 37500 Kyyjärvi. Liitä maksukuitti ilmoittautumisen yhteyteen.


Ilmoittautumismaksut:
34 € (sis. luettelon)
Saman omistajan 2. jne. koira 28 €
Pennut ja veteraanit 28 €
Yli 10-vuotiaat veteraanit ilmaiseksi.

Maksutiedot:
Aito Säästöpankki
IBAN FI24 4456 1720 0408 30
BIC/SWIFT ITELFIHH
Suomen Japaninpystykorvayhdistys ry
Viitenumero 9030

Noudatamme Suomen Kennelliiton määräysten mukaisia näyttely- ja antidopingsääntöjä sekä rokotus- ja tunnistemerkintöjä.


Tiedustelut / Info:
Heidi Haromo 0408290163, Tina Ehnström- Backas 0445414401 på svenska / in english.


Majoitus:
Backbyn Kartanopalvelut, osoite Bodomintie 37, 02740 Espoo.

Majoitushinnat:
119 € / kahden hengen huone/ vrk + lemmikkiveloitus 20€.
Majoitushintoihin sisältyy aamiainen, parkkipaikka, avoin wifi, pyyhkeet ja kylpytakit, kuntosalin-, sekä sauna- ja allasosaston käyttö aukioloaikoina. Sisäänkirjautuminen huoneisiin tapahtuu tulopäivänä klo 14 alkaen ja huoneiden luovutusaika lähtöpäivänä on klo 12 mennessä.
Varaukset suoraan hotellin vastaanotosta 09 887 191 tai info@backby.fi.
Mainitse varausta tehdessäsi Japaninpystykorvien erikoisnäyttely 2021.


Kiertopalkinnot:
Jos sait vuonna 2019 kiertopalkinnon erikoisnäyttelyssä, muistathan palauttaa sen hyvissä ajoin näyttelytoimikunnalle tai viimeistään aamulla näyttelypaikalle. Huolehdithan palkintoon myös kaiverrukset kuntoon.


Palkintolahjoitukset:
Juhlavuoden kunniaksi olisi hienoa saada iso palkintopöytä notkuvaksi. Yhdistyksen ja sponsoreiden palkintojen lisäksi, otamme mielellämme vastaan myös teidän palkintolahjoituksianne.

Jos haluat lahjoittaa jotain, ilmoita Heidille mailitse bellagodivas@gmail.com tai viestitse / WA 0408290163.


Ilmoitukset näyttelyluetteloon:
koko sivu (mustavalkoinen) 5 €, ½ sivua (mustavalkoinen) 3 €.
Ilmoitukset 22.6.2021 mennessä Heidille sähköisesti bellagodivas@gmail.com otsikolla: Mainos erkkariluetteloon. Liitä mukaan maksukuitti. Maksutiedot: Aito Säästöpankki IBAN FI24 4456 1720 0408 30 BIC/SWIFT ITELFIHH / Suomen Japaninpystykorvayhdistys ry. Viitenumero 9111.

Epäviralliset kilpailut juhlatunnelmissa!

Erikoisnäyttelyssä on myös rentoa ja hauskaa kilpailua. Alle 12-vuotiaiden Lapsi & Japsi -kilpailu arvostellaan lounaan jälkeen ennen narttujen arvostelua. Tuomarina toimii Mia Hautala.

Palkintotuomari Paavo Mattila valitsee päivän aikana paras turkki, paras ilme ja parhaat liikkeet -kilpailuihin haluamansa koirat. ROP-kehän jälkeen tuomari valitsee em. sarjojen sekä parikilpailun voittajat.

Näyttelypäivän päättää Junior Handler -kilpailu, jossa 12-17 -vuotiaat esittäjät pääsevät näyttämään taitojaan. Tuomarina toimii Emma-Sofia Virtanen.

Parikilpailuun, Lapsi & Japsi -kilpailuun sekä Junior Handler -kilpailuun ilmoittaudutaan paikan päällä.
Epäviralliset kilpailut ovat maksuttomia.

Muu ohjelma

Näyttelyn tauolla näytteilleasettajien on mahdollista käydä omakustanteisesti herkullisella lounaalla näyttelyalueella sijaitsevassa cafessa. Lounaan yhteydessä yhdistys tarjoaa 40-vuotissynttärikahvit kakun kera.

Samassa paikassa järjestetään näyttelyn jälkeen juhlapäivällinen, jonka yhteydessä muistellaan yhdessä rennolla otteella japsien historiaa Suomessa sekä monia ihania muistoja vuosien varrelta. Lounaan ja päivällisen tarjoushinnat selviävät lähempänä tapahtumaa. Seuratkaa kotisivuja ja Japsi ry:n some-kanavia ainakin ajankohtaisten uutisten osalta.

Toivottavasti teillä ei ole kiire kotiin, vaan hyödynnätte majoituksen ja nautitte päivällisestä. Ehkä lähdette vielä sunnuntaina (18.7.21) Hyvinkäälle, jossa järjestetään kaikkien rotujen näyttely!

Tervetuloa kauniiseen Marketanpuistoon juhlimaan 40-vuotiasta yhdistystämme ja nauttimaan mukavasta kesäpäivästä yhdessä japsiväen kanssa!

Erikoisnäyttelyämme sponsoroi: