Liity Suomen Japaninpystykorvayhdistyksen jäseneksi!

Liittymällä Suomen Japaninpystykorvayhdistyksen jäseneksi kannatat yhdistyksen toimintaa ja tavoitteita. Jäsenenä saat käyttöösi myös huikeat jäsenetumme!


Jäsenyyden edut

  • Valkohuisku-lehti, joka on Suomen ainoa japaninpystykorvia koskeva julkaisu. Valkohuisku on kauttaaltaan nelivärinen julkaisu, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehden sivumäärät ovat vaihdelleet 48-68 sivun välillä. Lue näytenumero (Valkohuisku 1/2023) täältä!
  • Mahdollisuus ostaa Japsiputiikin japsiaiheisia tuotteita omaksi iloksi ja yhdistyksen tukemiseksi.
  • Alennus monista yhdistyksen tapahtumien osallistumismaksuista, kuten japsipäivistä, treenipäivistä ja harrastuspäivistä.
  • Kasvattajat saavat pentunsa yhdistyksen pentuvälitykseen ja Suomen Kennelliitolta edullisemman rekisteröintimaksun pentueelleen olemalla rotujärjestön jäseniä.
  • Yhdistys myös antaa neuvoja jäsenilleen sekä jalostusneuvontaa sitä tarvitseville.

Jäsenmaksut ja jäsenyydet 2024

Vuosijäsen
32 euroa / VIITE 2040

Normaali yhdistyksen jäsenmuoto, jossa jäsen maksaa kulloinkin voimassa olevan vuosijäsenen jäsenmaksun vuosittain. Vuosijäsen saa yhdistyksen jäsenlehden ja 15 täyttäneellä vuosijäsenellä on myös äänioikeus yhdistyksen kokouksissa.


Perhejäsen
10 euroa / VIITE 2066

Perhejäsen asuu samassa taloudessa vuosi- tai ainaisjäsenen kanssa. Perhejäsenellä ei ole äänioikeutta eikä saa jäsenlehteä.


Pentuejäsen
20 euroa / VIITE 2244

Kasvattaja voi maksaa koko pentueensa omistajat yhdellä kertaa pentuejäseniksi liittymisvuoden ajaksi heidän suostumuksellaan pentujen syntymä- tai sitä seuraavana vuonna luovutusajankohdasta riippuen. Kasvattajan tulee lähettää jäsensihteerille pentuejäseniksi maksamiensa pentujen omistajien yhteystiedot sekä kopio maksukuitista. Pentuejäsenyys on voimassa kalenterivuoden (31.12. saakka), jonka jälkeen pentuejäsen voi halutessaan liittyä yhdistyksen vuosi- tai perhejäseneksi.


Maksutiedot
Saaja: Suomen Japaninpystykorvayhdistys ry
Tilinumero: FI24 4456 1720 0408 30
Viite: kts. yllä jäsenyyttä vastaava viitenumero
Viesti: Liittyvän jäsenen nimi (vain uudet jäsenet!)

HUOM!
Mikäli maksat jonkun toisen henkilön jäsenmaksun (maksutilin haltijan nimi on eri kuin jäsenen, jonka jäsenyyteen maksu kohdistuu), ilmoitathan rahastonhoitajalle (rahastonhoitaja@japaninpystykorva.fi) kenen jäsenmaksun maksat.

Kasvattajat!
Maksaessanne pentueenne omistajat pentuejäseniksi omalta tililtänne, käyttäkää viitenumeroa 2244.

Uusi jäsen? Näin liityt jäseneksi!

Liittyminen jäseneksi kuluvan vuoden aikana edellyttää, että jäsenmaksu on maksettu marraskuun loppuun mennessä. Sen jälkeen maksetut jäsenmaksut siirretään seuraavalle vuodelle ja jäsenyys alkaa seuraavan vuoden alusta lukien. Huomioi myös, että jäsenyys astuu voimaan vasta, kun hallitus on jäsenyyden hyväksynyt. Hallitus kokoustaa tyypillisesti 6-8 kertaa vuodessa.


Jäseneksi liittyminen

1. Täytä jäsenlomake. Mikäli Forms-lomakkeen kanssa on ongelmia, voit käyttää myös sähköistä tai tulostettavaa lomaketta.

2. Maksa jäsenmaksu yhdistyksen tilille ylempää sivulta löytyvien maksutietojen mukaisesti.

3. Toimita kuitti suoritetusta maksusta yhdistyksen jäsensihteerille sähköpostitse jasensihteeri@japaninpystykorva.fi tai postitse osoitteella Tiia Leskinen, Klemetintie 23, 01690 Vantaa.

Mikäli käytit sähköistä tai tulostettavaa lomaketta, muista toimittaa lomake jäsensihteerille maksukuitin yhteydessä.

Jäsenlomakkeen sijasta voit lähettää yhteystietosi myös sähköpostitse jäsensihteerille. Muista ilmoittaa nimesi, täydellinen osoitteesi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Muista lisäksi ilmoittaa jäsenyysmuotosi ja haluatko Valkohuisku-lehden perinteisesti paperisesti vai sähköisesti PDF-muodossa.

Jäsenmaksutiedot julkaistaan aina vuoden viimeisessä Valkohuiskussa joulukuussa. Maksuohjeet löydät lisäksi tämän sivun ylälaidasta.

Jatkossa maksamalla jäsenmaksusi helmikuun ensimmäiseen päivään mennessä varmistat kaikkien kuluvan vuoden jäsenetujen saamisen ja vuoden ensimmäisen Valkohuiskun saapumisen luettavaksi ajallaan.

Tarvittaessa ota yhteyttä jäsensihteeriin sähköpostitse jasensihteeri@japaninpystykorva.fi tai puhelimitse 040 027 0475 (iltaisin).

Oletko muuttanut tai onko yhteystiedoissasi muita muutoksia?
Haluatko jatkossa saada Valkohuiskun paperilehden sijasta sähköisesti?

Yhdistyksellä on käytössään uusi jäsenlomake, jonka kautta voit:
  • Liittyä jäseneksi
  • Liittää pennunostajasi yhdistyksen pentuejäseniksi (kasvattajille)
  • Erota yhdistyksestä
  • Ilmoittaa yhteystietojesi muutoksesta

Mikäli Forms-lomakkeen kanssa on ongelmia, voit ilmoittaa muutoksista myös yhdistyksen jäsensihteerille sähköpostitse jasensihteeri@japaninpystykorva.fi tai postitse osoitteella Tiia Leskinen, Klemetintie 23, 01690 Vantaa.