Liity Suomen Japaninpystykorvayhdistyksen jäseneksi!

Liittymällä Suomen Japaninpystykorvayhdistyksen jäseneksi kannatat yhdistyksen toimintaa ja tavoitteita. Jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Valkohuisku-lehden, joka on Suomen ainoa japaninpystykorvia koskeva julkaisu. Yhdistys myös antaa neuvoja jäsenilleen sekä jalostusneuvontaa sitä tarvitseville. Kasvattajat saavat pentunsa yhdistyksen pentuvälitykseen ja Suomen Kennelliitolta edullisemman rekisteröintimaksun pentueelleen olemalla rotujärjestön jäseniä. Lisäksi yhdistys järjestää erilaisia tilaisuuksia, joihin jäsenet ovat tervetulleita.

Jäsenmaksut 2022

  • Vuosijäsen 32 euroa / VIITE 2040
  • Ainaisjäsen 320 euroa / VIITE 2040
  • Perhejäsen 10 euroa / VIITE 2066
  • Pentuejäsen 20 euroa / VIITE 2244
Voit lukea sivun alaosasta tarkemmat tiedot mitä yllä olevat jäsenyydet tarkoittavat


Maksamalla jäsenmaksusi 1.2.2022 varmistat kaikkien kuluvan vuoden jäsenetujen saamisen ja vuoden ensimmäisen Valkohuiskun saapumisen luettavaksi ajallaan.

Maksa jäsenmaksusi Suomen Japaninpystykorvayhdistys ry:n tilille Aito Säästöpankki / Porin konttori FI24 4456 1720 0408 30 kuluvan vuoden helmikuun 1. päivään mennessä ja jäsenyytesi jatkuu katkeamattomana. Tarkista oikea viite ja jäsenmaksun summa ylempää.

Mikäli maksat jonkun toisen henkilön jäsenmaksun (maksutilin haltijan nimi on eri kuin jäsenen, jonka jäsenyyteen maksu kohdistuu), ilmoitathan rahastonhoitajalle kenen jäsenmaksun maksat. Voit ilmoittaa jäsenten nimet myös maksun viestikentässä.

Uusi jäsen? Näin liityt jäseneksi!

Liittyminen jäseneksi kuluvan vuoden aikana edellyttää, että jäsenmaksu on maksettu marraskuun loppuun mennessä. Sen jälkeen maksetut jäsenmaksut siirretään seuraavalle vuodelle ja jäsenyys alkaa seuraavan vuoden alusta lukien. Huomioi myös, että jäsenyys astuu voimaan vasta, kun hallitus on jäsenyyden hyväksynyt. Kirjoita maksun viestiosaan uuden jäsenen nimi. Jos pankkisi ei hyväksy sekä viestikenttään kirjoitusta että viitenumeroa, käytä vain viitenumeroa ja ilmoita jäsensihteerille yhteystietosi sähköpostilla. Mainitse myös jos maksu on maksettu muulta kuin omalta tililtäsi.

  • Maksa ensin jäsenmaksu yhdistyksen tilille: Aito Säästöpankki / Porin konttori FI24 4456 1720 0408 30. Löydät kuluvan vuoden jäsenmaksun summan ja viitteen tämän sivun alusta.
  • Lähetä sen jälkeen tosite tai kopio maksetusta jäsenmaksusta sekä täytetty jäsenlomake jäsensihteerille osoitteella: Tiia Leskinen, Klemetintie 23, 01690 Vantaa. Jäsenlomakkeen sijasta voit lähettää yhteystietosi myös sähköpostilla jasensihteeri @ japaninpystykorva.fi (poista välilyönnit). Muista ilmoittaa nimesi, täydellinen osoitteesi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
  • Jäsenlomake täytettäväksi
  • Tarvittaessa ota yhteyttä jäsensihteeriin, puh. 040 027 0475 tai sähköpostilla jasensihteeri @ japaninpystykorva.fi (poista välilyönnit)
  • Kasvattajat huomio! Maksaessanne pentueenne omistajat pentuejäseniksi omalta tililtänne, käyttäkää viitenumeroa 2244.

Jäsenyydet yhdistyksessämme

Vuosijäsen

Normaali yhdistyksen jäsenmuoto, jossa jäsen maksaa kulloinkin voimassa olevan vuosijäsenen jäsenmaksun vuosittain. Vuosijäsen saa yhdistyksen jäsenlehden ja 15 täyttäneellä vuosijäsenellä on myös äänioikeus yhdistyksen kokouksissa.

Ainaisjäsen

Ainaisjäsen maksaa kerralla 10 vuoden vuosijäsenen jäsenmaksun ja jäsenyys jatkuu jäsenen eliniän. Muutoin samat oikeudet kuin vuosijäsenellä.

Perhejäsen

Perhejäsen asuu samassa taloudessa vuosi- tai ainaisjäsenen kanssa. Perhejäsenellä ei ole äänioikeutta eikä saa jäsenlehteä.

Pentuejäsen

Kasvattaja voi maksaa koko pentueensa omistajat yhdellä kertaa pentuejäseniksi liittymisvuoden ajaksi heidän suostumuksellaan pentujen syntymä- tai sitä seuraavana vuonna luovutusajankohdasta riippuen. Kasvattajan tulee lähettää jäsensihteerille pentuejäseniksi maksamiensa pentujen omistajien yhteystiedot sekä kopion maksukuitista. Pentuejäsenyys muutetaan liittymisvuoden loputtua muuksi jäsenyydeksi pentuejäsenen suostumuksella ellei pentuejäsen halua lopettaa jäsenyyttään.