Valiot ja Voittajat Valkohuiskuun 1/24

Vuoden 2023 aikana valio- tai voittajatittelin saavuttaneet koirat


Lähetä Valkohuiskun toimitukseen hyvälaatuinen, tarpeeksi suuri kuva huiskustasi (mielellään vaakakuva), sekä ne tiedot, jotka eivät ole julkisena KoiraNetissä.Koiran titteleitä, rekisterinumeroa, nimeä, omistaja- tai kasvattajatietoa ei siis tarvitse toimittaa, jos tiedot KoiraNetissä ovat ajan tasalla. Mikäli koiran kasvattaja on ulkomainen tai koiran omistajatietoja ei ole julkisesti saatavilla, tulee nämä tiedot toimittaa kuvan mukana.


Kuvien ja tarvittavien tietojen toimitus viimeistään sunnuntaina 14.1.2024

email: valkohuisku@gmail.com, viestin otsikoksi ”Valio/Voittaja 2023”

Ohjeita kuvien toimittamiseen:
Nimeä kuvatiedosto koirasi virallisen nimen mukaan. Muista myös varmistaa, että kuvaa saa käyttää lehdessä ja mikäli haluat kuvaajan mainittavan kuvan yhteydessä, kirjaa kuvaajan nimi kuvan tiedostonimeen (esim. Koiran Virallinen Nimi_Kuva Kuvan Ottaja.jpg).

Mikäli et toimita kuvaa määräaikaan mennessä, julkaistaan KoiraNetissä näkyvien valio- ja voittajatittelin saaneiden koirien tiedot kuvallisten ilmoitusten jälkeen. Huomioithan, että viimeisen jättöpäivän jälkeen toimitettuja kuvia ei julkaista enää myöhemmin.


Ilmoitetun koiran tittelin/titteleiden tulee näkyä kirjattuna vuodelle 2023 KoiraNet-järjestelmässä viimeistään 21.1.2024!

Kuvat julkaistaan kaikista vuonna 2023 suomalaisen tai ulkomaisen valio- tai voittajatittelin saaneista japaninpystykorvista, ml. juniori- & veteraanivaliot ja -voittajat, sekä muissa lajeissa (esim. agility, toko, rally-toko) ansioituneet.

Jos et ole varma, kuuluuko koirasi lehdessä julkaistaviin voittajahuiskuihin, voit tarkastaa vuonna 2023 voittaja- tai valiotittelin saaneet koirat kätevästi KoiraNet-järjestelmästä: Mene osoitteeseen https://jalostus.kennelliitto.fi/>> valitse ryhmäksi FCI5 ja roduksi japaninpystykorva >> valitse ylävalikosta valiot >> vuosi 2023