Haemme innokkaita toimijoita yhdistykseen!

Haluaisitko mukaan yhdistystoimintaan ja puuhaamaan rotumme hyväksi?

Haemme nyt uusia toimijoita agilityvastaavan ja yhdistyksen rahastonhoitajan tehtäviin. Lue lisää tehtävistä alta ja ole rohkeasti yhteydessä, jos jokin näistä kuulostaa sinun jutultasi!

Lisätietoja tehtävistä antaa yhdistyksen sihteeri sähköpostitse sihteeri@japaninpystykorva.fi

Agilityvastaava

Agilityvastaava kerää vuodenvaihteessa harrastajien tulokset vuoden agijapsi-kilpailuun ja toimittaa ne hallitukselle, kotisivuille sekä Valkohuiskuun. Yhdistys järjestää lisäksi vuosittain agilityn rotumestaruudet, joiden järjestämiseen agilityvastaava voi osallistua itse tai antaa toiselle harrastajalle järjestämisvastuu ja auttaa tarvittaessa järjestelyissä.

4 kertaa vuodessa ilmestyvässä jäsenlehdessä Valkohuiskussa on julkaistu Agilitypalstaa, mihin agilityvastaava voi kirjoittaa agilityjutun tai pyytää harrastajilta juttuja. Näiden lisäksi agilityv-astaava voi halutessaan järjestää yhdistyksen agilitykoulutuksia joko yksin tai muiden harrastajien kanssa. Agilityvastaavana voit tehdä hallitukselle ehdotuksia tapahtumien järjestämisestä ja hakea yhdistykseltä rahallista tukea.


Jos sinulle tulee tehtävänkuvasta jotain kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä!

Lisätietoja antavat hallituksen sihteeri (sihteeri@japaninpystykorva.fi) ja aiempi agilityvastaava Jenny (jenny.rautiainen@hotmail.com).

Rahastonhoitaja

Yhdistyksen pitkäaikainen rahastonhoitaja on siirtymässä muihin tehtäviin, minkä vuoksi yhdistys etsii uutta rahastonhoitajaa.


Rahastonhoitajan tehtäviin kuuluu yhdistyksen rahaliikenteen seuranta sekä raportointi hallitukselle, sekä jäsenmaksujen ja laskutusten seuranta. Rahastonhoitajana laadit myös yhdistyksen kirjanpidon sekä kokoat tilinpäätöksen aina vuodenvaihteessa vuosikokousta varten.


Tehtävän hoidossa talouspuolen osaamisesta on etua, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on järjestelmällisyys, täsmällisyys sekä halu oppia ymmärtämään yhdistyksen taloutta. Uusi tekijä perehdytetään pestiinsä eli ihan kylmiltään ei yhdistyksen taloutta tarvitse ottaa haltuun.Lisätietoja saat puheenjohtajalta (puheenjohtaja@japaninpystykorva.fi) sekä sihteeriltä (sihteeri@japaninpystykorva.fi)