Yhdistys tarjoaa apurahaa jäsenten järjestämiin tapahtumiin

Hei yhdistyksen jäsen!

Kaipaisitko lisää erilaisia japsitapahtumia? Tai onko sinulla kenties jokin mainio tapahtumaidea? Tiesitkö, että yhdistys myöntää apurahoja tapahtumien järjestämiseen?


Tapahtumien monipuolisuuden ja alueellisen kattavuuden edistämiseksi yhdistys voi myöntää apurahaa erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Apuraha on suunnattu sellaisia tapahtumia varten, jotka on suunnattu yhdistyksen jäsenille ja niiden tarkoituksena on esimerkiksi lisätä yhteisöllisyyttä, koiraharrastusmahdollisuuksia tai koiratietoutta. Tällaisia tapahtumia voisivat olla esimerkiksi erilaiset treenit, yhteislenkit, luennot tai muut tempaukset.


Apurahan tarkoituksena on kattaa tilavuokria, tarjoiluja tai muita tapahtumasta koituvia kuluja. Apurahan lisäksi tapahtumista voidaan periä myös osallistumismaksuja kulujen kattamiseksi.


Mikäli sinulla on jokin tapahtumaidea tai mietit tapahtuman järjestämistä, ole yhteydessä yhdistyksen sihteeriin tai puheenjohtajaan. Mikäli sinulla on jo valmis idea, voit esitellä sen kaikessa laajuudessaan – mutta ei hätää vaikka idea ei olisikaan vielä ihan kirkas! Hallitus auttaa kyllä ideoinnissa ja mahdollisuuksien mukaan järjestelyissä.
Yhdistyksen kotisivuilta löytyy tapahtumatietolomake, jota voi hyödyntää idean hahmottelun tai esittelyn pohjana. Voit kuitenkin esittää ideasi myös tekstimuodossa, josta käy ilmi millainen tapahtuma on kyseessä, millaisia kuluja siitä syntyy ja ketkä olisivat tapahtumaa tekemässä.

Kaikki reippaasti mukaan ideoimaan ja järjestämään jäsentemme näköisiä japsitapahtumia!

Tapahtumatiimi

tapahtumat @ japaninpystykorva.fi