Yhdistys etsii uutta puheenjohtajaa ja agilityvastaavaa!

Kuva Krista Heikkinen

Sinustako uusi puheenjohtaja tai agilityvastaava?

Puheenjohtaja


Yhdistyksen puheenjohtaja siirtyy pian muihin hommiin, minkä vuoksi yhdistys etsii uutta puheenjohtajaa. Puheenjohtajan tehtävä on kutsua hallituksen kokoukset koolle sekä huolehtia että yhdistyksen toiminta on vuosikokouspäätösten sekä sääntöjen mukaista. Yhdistyksen puheenjohtaja edustaa yhdistystä ja hoitaa juoksevia asioita yhdessä hallituksen kanssa.

Monet yhdistyksen toimintaan liittyvät asiat hoidetaan tietokoneella (esim. asiakirjat, kokoukset) eli digitaidoista on pestissä hyötyä. Uuteen tehtävään kuitenkin perehdytetään ja ohjeistetaan, eli kokemusta ja osaamista tärkeämpää on halu olla mukana yhdistyksen toiminnassa.


Ilmoita kiinnostuksesi ja kysy lisää rohkeasti!

Yhdistyksen nykyinen puheenjohtaja (puheenjohtaja@japaninpystykorva.fi)

Agilityvastaava

Agilityvastaava kerää vuodenvaihteessa harrastajien tulokset vuoden agijapsi-kilpailuun ja toimittaa ne hallitukselle, kotisivuille sekä Valkohuiskuun. Yhdistys järjestää lisäksi vuosittain agilityn rotumestaruudet, joiden järjestämiseen agilityvastaava voi osallistua itse tai antaa toiselle harrastajalle järjestämisvastuun ja auttaa tarvittaessa järjestelyissä.

4 kertaa vuodessa ilmestyvässä jäsenlehdessä Valkohuiskussa on julkaistu Agilitypalstaa, mihin agilityvastaava voi kirjoittaa agilityjutun tai pyytää harrastajilta juttuja. Näiden lisäksi agilityvastaava voi halutessaan järjestää yhdistyksen agilitykoulutuksia joko yksin tai muiden harrastajien kanssa. Agilityvastaavana voit tehdä hallitukselle ehdotuksia tapahtumien järjestämisestä ja hakea yhdistykseltä rahallista tukea.


Jos sinulle tulee tehtävänkuvasta jotain kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä!


Lisätietoja antavat hallituksen sihteeri (sihteeri@japaninpystykorva.fi) ja aiempi agilityvastaava Jenny (jenny.rautiainen@hotmail.com).